Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski izbornik
Povratak na članak

Čačić: Ponosan sam, reprezentacija je ostala simbol patriotizma

- Imam obris momčadi u svojim razmišljanjima, ali pred nama je još nekoliko treninga, kao i utakmica u Koprivnici, te ću čekati utorak navečer i posljednji trening prije roka za prijavu igrača, putnika za Francusku. Neće mi biti lako, svi su potvrdili da su zaslužili biti ovdje, ovo je najbolje što Hrvatska ima.

Komentari 24

DU
Deleted user
22:15 26.05.2016.

Volim te jedina zemljo Hrvatska. Ajmoooooo Vatreni.

VL
DU
Deleted user
23:14 26.05.2016.

Mole se recepcioneri,orjunaši,atmosferlije da ostave svetinju na miru jer ona za njih ne postoji.

VL
DU
Deleted user
22:39 26.05.2016.

Jovanović i Stvanović su htjeli "rasturiti" reprezetaciju.

VL
MU
muh
08:43 27.05.2016.

Svaki če igrati za sebe neki trebaju novi klub neki žele više zaraditi tako da te priče o patrijutizmu zaboravi Čačiću.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
11:01 28.05.2016.

Čim stalno trabunja po "domoljublju", a ne o igračima, taktici, treninzima, suparnicima.... jasno je da je riječ o amateru i klaunu iz Mamićeve kamenjarske kuhinje!

VL
DI
dinamojavolim1
08:09 27.05.2016.

Citam komentar od ove bitange sta naziva navijace koji podrzavaju reprezentaciju izdajnicima i ne vjerujem... Navijaj si za jovanovica,stevanovica i ostalu bagru ako ti hrvatska reprezentacija zbog trenera ne odgovara.. Bojkotiraj i suti

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
00:15 27.05.2016.

Molim izbornika za savjet... ako donesem TV pod garancijom na servis, mogu li dobiti zamjenski uređaj dok traje popravak? Naime, ne bih htio propustiti nijednu utakmicu... uvijek vjeran, Ron.

VL
AL
alfredö
08:35 27.05.2016.

Hahaha Acidofil i dopisnicka bojna ubijaju prekovremene sate. Uzalud vam trud sviraci. "Repku" sve vise ljudi prepoznaje kao privatnu trgovacku firmu. Samo glupani i placenici vide tu "hrvatstvo". :)

VL
BA
bađo15
22:14 26.05.2016.

Pitanje za cacica, ponekad mi na televizoru kada stisnem odredjenu tipku vise nece prebacivat kanale nego je samo na jednom kanalu i ne mogu prebaciti, o cemu se radi i kako se to popravlja

VL
TH
than
00:14 27.05.2016.

Ionako necemo proci niti grupu.... Niti stopera niti napadaca. Srednji red nam je opak i to je to. Corluka stoper ?!?! Pa on vec godinama ne igra na visokom nivou. Cak je i Lovren svjetlosnim godinama iznad njega.

VL
DU
Deleted user
22:29 26.05.2016.

ponosan sam sageo sam se pao na koljena a ZM je iza mene zabit ce ga do jajčeka

VL
Avatar oliver 7
oliver 7
21:49 26.05.2016.

Klaunu bez mozga ...a bogami i obraza

VL
Avatar x-y
x-y
23:37 26.05.2016.

Citat od like_a_boss Ako se neko pita kako to da je Čačić lutkica kojom upravlja Mamić, dovoljno je pogledati Čačićevu biografiju. Godinama je trenirao nebitne klubove ( Inker, Zadar, Dubrava, Croatia Sesvete...) Najveći domet su mu bili Osijek i Slaven.ven. Bio je asistent Lončareviću u Libiji, u Kamen Ingradu je izdržao 3 mj. Inter je uveo u 1. ligu pa dobio otkaz zbog očajnih rezultata odmah na početku sezone. I tu dolazi do pauze od 4 godine. Od 2007-2011.g. je praznina u biografiji jer nikog nije trenirao. Čak ga više nisu htjeli ni klubovi u koje se stalno vraćao. Nakon 4 godine neimaštine, Mamić mu nudi Lokomotivu. Jedini uvjet - slijepa odanost Mamiću, da izvršava ono što Mamić kaže, bez dodatnih pitanja. U to vrijeme su Mamiću trebali poslušni treneri, koji su imali neopravdano velike ugovore, a dio zarade su morali vraćati lopovu Mamiću ( Ivanković, Jurčić ). Čačić je pristao, a tko ne bi na njegovom mjestu ? Od tada Mamić ima savršenog potrčka koji ne postavlja pitanja, a Ante radi u njegovim klubovima ( Dinamo, Lokomotiva, Radnik Sesvete, Hrvatska reprezentacija ). Jedini izlet u klub koji ne vodi Mamić je neslavno završio, u Mariboru je vrlo brzo dobio otkaz. Dakle trener koji je 2007. praktički završio trenersku karijeru jer ga nitko nije htio, nakon 4 godine u neimaštini, postaje trener dinama i repke, i dobije brdo love za to. Nije teško shvatiti zašto liže š.upak Mamiću. Vjerovatno bi svi da smo na njegovom mjestu... moze bagra HNS-a, igraci izdajnici osvojiti i europsko prvenstvo, nijednu utakmicu ne izgubiti, ali nece promijeniti cinjenicu da su izdajnici i nepozeljni kod istinskih navijaca. Repka je vec odavno pokradena od istinskih navijaca i svatko tko u bilo kojem pogledu podupire tu bagru i olos u HNS-u je izdajnik postenja dobronamjernosti i na kraju i cjelokupnoga hrvatskoga naroda.

VL
DU
Deleted user
22:34 26.05.2016.

Ha,ha,ha da patriotizam !!!!!!!! Sramin vas se ja kao hrvatski patriot !!!!!!! Vi ste nazalost robovi necijega djepa !!!!!! Za vraga vam propaganda !!!!!!

VL
SV
svitilnik
22:38 26.05.2016.

Najveći simbol patritizma je Dragan Džajić. To je ono što hoće svi hrvatski patrioti . Ma kakav Velimir Zajec , ma kakav Jurica Jerković , ma kakav Luka Modrić , nama treba Džajić i budemo prvaci za sve vjekove

VL
PE
PEACEMAKER2
22:40 26.05.2016.

Simbol patriotizma?! - Narocito posle dovodjenja Simunica!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.