Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS KONAČNI POPIS
Povratak na članak

Čačić ima 22 sigurna putnika: Evo koja se četiri nogometaša bore za mjesto na Euru!

Na pripremama u Sv. Martinu i (pogotovo) utakmici protiv Moldavije, Rog si je kupio ulaznicu za avion za Francusku, iako je na pripreme došao kao autsajder.

Komentari 17

AN
antesksk
10:55 31.05.2016.

po nekoj logici trebao bi na euro ici caleta-car jer obrambenih tj stopera igraca imamo najmanje, veznih imamo dosta kao i napadaca, pogotovo ako se igra sustav s jednim napadacem...tako da prosirit obranu vec kad lovrena nema

VL
SV
svitilnik
12:08 31.05.2016.

Bilo bi dobro kada bi svi mogli ići na Euro, no na tako velikom natjecanju nema šlepanja i moraju ići najpotrebniji i najspremniji. Mislim da imamo previše veznih igrača i centarfora a malo defanzivnih. Nemamo krilnih napadača ( samo Perišićć i Pjaca ), igrača koji svojom tehnikom , brzinom i probojnošću, igrom 1 na 1 stvaraju prednost u napadu ( Ribery i Roben u Bayernu ). Nemamo dovoljno visokih igrača u obrani. Fali nam još igrača koji stoje između obrane i veznih igrača, igrača s puno trke , snage i visine( tipa Casemiro)

VL
MA
...Marsijanac
15:36 31.05.2016.

Halilovicu nije mjeso na Euru a umjesto Badelja trebao bi ici Rog.Posto nema Lovrena tu smo tanki i trebao bi ici Car.

VL
Avatar Analytic
Analytic
15:15 31.05.2016.

Obrana, pogotovo bez Lovrena, nam je RUPA! Trebali bi igrati 4 ako ne i 5 obrambenih i zato nam treba sto vise obrambenih igraca, tj. Caleta-Car. Lako cemo za napad; mali Coric je cudesan ali s veznim kojeg vec imamo ce se barem za sad nasjediti na klupi.

VL
SV
svitilnik
18:32 31.05.2016.

Ovo su Ćirini igrači sa svjetskoga prvenstva u Francuskoj 1998. Dražen Ladić, Igor Štimac, Slaven Bilić, Aljoša Asanović, Robert Prosinečki, Davor Šuker, Zvonimir Boban, Silvio Marić, Mario Stanić, Zvonimir Soldo, Igor Tudor, Ardian Kozniku, Robert Jarni, Zoran Mamić, Goran Vlaović, Krunoslav Jurčić, Petar Krpan, Anthony Šerić, Goran Jurić, Marijan Mrmić i Vladimir Vasilj. Sastav pun fightera i 3 izvanserijska umjetnika na sredini terena

VL
DU
Deleted user
23:01 31.05.2016.

ko je je.

VL
ON
onztwo
15:41 31.05.2016.

Lovren ne ide samo zato sto je dao istinitu izjavu protiv Mamica. To je jedini razlog zasto njegova marioneta Cacic nije pozvala najboljeg hrvatskog branica. Ovako cemo sa nekim jadnicima koji igraju u amaterskim ligama praviti se kao jaki smomo pa onda ispast u grupi kao sto se to uvijek desavalo u posljednih 10 godina.

VL
BU
Bubalamala
12:16 31.05.2016.

Antolic je najpotrebniji jer je pravi defenzivni vezni a tu je nasa repka pre tanka.Osim Luke i Badelja svi ostali su ofenzivci !

VL
Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
13:52 31.05.2016.

Najbolji ne igraju; Lovren i Eduardo.

VL
ME
melinda
11:24 31.05.2016.

Prvo nije trebao pozvati ni Modrica ni Mandzukica jer kada igraju za repku igraju ispod svakoga prosjeka.Ali kada igraju u inostranstvu onda daju 200% i pruzaju dobru igru.I pod hitno otjerati Australca iz stozera inace cemo za svaku i najmanju provokaciju navijaca biti najstrozije kaznjeni.jer cijeli svijet nas osuduje zbog Simunica koji nesmije nikako vise da se uplice u sport ,jer on je uvukao prljavu politiku i nacionalizam u sport

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.