Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao u Tursku
Povratak na članak

Andrija Žižić: Moj brat Ante iz Cibone odlazi čista obraza

– David Blatt je vrhunski trener koji želi uvijek ići do kraja i Antu nije doveo da mu šest mjeseci sjedi na klupi, nego da mu pomogne ostvariti njegovu ambiciju, a to je plasman na euroligaški Final Four.

Komentari 9

TI
titojerus
07:39 29.12.2016.

bilo bi korektno da si otišao skupa s njim!

VL
TO
tomica5x
11:01 29.12.2016.

što je Cibona privatna prčija obitelji Žižić??? ovaj glumi sportskog direktora? a nema blagog pojma o ničem, a brat je iskoristio Cibonu koliko je mogao, a sad je pobjegao u pola sezone i ovaj priča čistom obrazu???? zemljo otvori se!

VL
FR
franctahi6
11:10 29.12.2016.

iz svake rečenice Andrije Žižića se vidi da je njemu jedini interes da mu brat uspije i to je apsolutno prihvatljivo, ali on ne može i ne smije obavljati nikakvu funkciju u Ciboni, pa to je očiti sukob interesa, pocicali su i izmuzli Cibonu i sad je doslovno pobjegao preko noći??? očito i Andriju "žulja" način na koji su pobjegli pa se sada ide vaditi sa šupljim pričama. ako ste financijski zatvorili prošlu sezonu, zatvorili bi i ovu, sad ćete lijepo podijeliti lovu i sramotiti klub do kraja sezone.

VL
Avatar links
links
11:02 30.12.2016.

a šta ti radiš još u klubu? koje su tvoje kompetencije? ajmo, pakovanje

VL
Avatar links
links
11:05 30.12.2016.

debelo podkapacitiran za posao koji mu dodijeljen da bi uveseljavao brata

VL
PO
PowerPoint
13:17 29.12.2016.

Ovo je najgluplji posao koji je netko u Ciboni ikad napravio. Shvatio bi da su Žižića prodali za milijun eura pa ovaj potpiše ugovor na tri godine, nešto slično kao Dario Šarić u Efesu, no prosto je nevjerojatno da su ga oni prodali za smiješnih 150 tisuća eura, a Žižić će potpisati ugovor na svega šest mjeseci nakon čega, ako se odluči za NBA, Darussafaka će zaraditi 650 tisuća dolara od Celticsa. Znači Cibona se odrekla pola milijuna dolara jer im se nije dalo čekati šest mjeseci da ovaj ode u NBA.....stvarno ne znam tko vodi financijsku politiku u Ciboni, ali je ovo teška smijurija!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.