Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETAŠICE
Povratak na članak

Penezić igra 150. utakmicu, a u 12 godina nigdje trofeja

'Ispale smo u četvrtfinalu od Španjolske. Nažalost, u ključnim trenucima te utakmice ozlijedila sam se prvo ja, a potom i Miranda Tatari. Da smo ostale kompletne, osvojile bismo sigurno olimpijsku medalju.'

Komentari 4

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:28 10.10.2015.

Pa onda nek' se ostavi sporta ili repke.....

VL
HH
helgin@hogar
10:51 10.10.2015.

i sta sad, na lomacu s njom, kakav ti je ovo clanak, nazovinovinaru!? niti je ona igrala za tebe niti za druge ljude, igrala je za sebe zbog ljubavi prema tom sportu! pa koliko takvih sportasa ima nemamo ni pojma koji godinama igraju u reprezentaciji i klubovima bez ijednog trofeja!

VL
Avatar jmu
jmu
23:46 12.10.2015.

pa sigurno, kad ne igra za svoju reprezentaciju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.