Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSI MAX
Povratak na članak

Andrej Kramarić je paker kakvog smo jako dugo čekali

– A što da kažem o Kramariću, a da drugi već nisu rekli? On je odličan igrač, a prema mojem mišljenju, jedini je od naših napadača koji može bez problema igrati u veznom redu. Ima odlične trkačke kapacitete, može igrati na više pozicija, zna asistirati, a ima i odličan nos za postizanje golova – rekao je Igor Cvitanović za Max!

Komentari 10

NO
normalac
06:19 20.10.2016.

Kramarića ćemo ubrzo gledati u jednom id najvećih klubova. Takvog igrača rijetko se sreće. Izuzetan čovjek i igrač. U rangu Prosinečkog, čak bih se usudio reći da ima talenta na izvoz. Igrač odluke, brz, inteligentan, talentiran, dribler, čita igru... Gol Finskoj je majstorija rijetko viđena na ovim prostorima. Samo pogledajte njegovo kretanje, brzinu i preciznost. Dečko može dana stari uz bok Ronaldu i Mesiju. Nažalost, fortuna ga ne mazi, ali bude. Zavrijedio je to.

VL
KU
kupatilo
11:02 20.10.2016.

A uspoređivat ga sa genijem Prosineckim je cista ludost.Covjek je igro i u Realu i Barceloni i bio najbolji igrac Zvezde kadje postala prvak evrope.Daje Ćiro imo hrabrosti snjim bi imi bili prvaci svjeta.Prosinečki je priča za sebe kao i Šuker.

VL
KU
kupatilo
23:25 19.10.2016.

Ma kakav Kramaric.Imamo mi jos dosta Kramarica iako mi decko djeluje pristojno vise neko neka nogometna klasa al moze pomoci to da.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.