Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva izjava
Povratak na članak

Andrej Kramarić ipak ostaje u Rijeci do ljeta?

Vjerojatno ćemo i mi na kraju sezone zaigrati na Rujevici - rekao je sjajni napadač.

Komentari 5

CA
carpediem
00:28 25.11.2014.

Da da u Rijeki rade pametno znaju oni da ce Kramaric do ljeta vrijediti i vise od deset miliona eura i zasto bi ga odmah na zimu prodavali kad s njim mogu jos koju paru u Euro Ligi zaraditi a onda na ljeto prodati ga za Deset ili vise mil. euro e tako se pametno radi a da je Mamic u NK Rijeki onda bi Kramaric vec ove zime zavrsio u Juventusu za Cetiri miliona euro i u euroligi bi imao manje sanse za pobjede pa bi se i tu izgubio novac ovako NK Rijeka radi polako ali pametno a vi sad mamicevi Dinamovci mozete na ovome izvuci dobar zakljucak koliko je Mamic u stvari ostetio Dinamo jer Dinamo je na more imao ovako kvalitetni talenata i igraca kao sto je Kramaric a njih je Mamic za jeftine pare prodavao da bi mogao mazati oci kako on zna prodati igrace a u stvari je samo Dinamo stetio ( pa nije ni cudo sto Dinamo u zadnjih deset godina nije prizimio u Europi a nece ni ove zime prizimiti u Europi ) A NK rijeka je za sada najbolji i najkvalitetniji klub u Hrvatskoj gdje se profesionalno, kulturno i polako ali pametno radi i od sveg srca vam zeilm da uspijete u vsim ciljevima ojos koju pobjedu da ostvarite u Euro ligi. Pozdrav od navijaca Dinama ali ne ovog mamicevog.

VL
JK
jure.knez26
21:51 24.11.2014.

krama jedi dobar igrac za hrvatsku i balkansku ligu ali nisi za ligu pet

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.