Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKA SENZACIJA

Amateri iz Lihtenštajna izbacili dva Hrvata i turski klub iz KL-a

FC Vaduz
11.08.2022.
u 21:40

Klub iz malene države šokirao je bogate Turke na užas njihovih navijača.

Senzacionalni uspjeh napravili su nogometni liliputanci iz Lihtenštajna, točnije Vaduz. Radi se o klubu koji nema svoju nacionalnu ligu, pa mora igrati u sistemu švicarskog nacionalnog prvenstva. 

Prije dvije godine je ispao u drugi rang švicarskog nogometa, ali svejedno su uspjeli šokirati turski Konyaspor za kojeg nastupaju Domagoj Pavičić i Robert Murić.

U dvije utakmice Vaduz je bio uspješniji 5:3, u prvom ogledu bilo je 1:1, ali su onda razbili Turke na njihovom terenu i to 4:2! 

Dovoljno je reći da Konya vrijedu ukupno 46 milijuna eura, dok je Vaduzova vijednost 4,6 milijuna eura. U play-offu Konferencijske lige čeka ih bolji iz dvoboja Nefči - Rapid Beč. 

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

A

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije