Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ODUSTAJU

Al Nassr je bio neuspješan. Vlada Saudijske Arabije sada pokušava dovesti Modrića u ligu

Real Madrid vs Real Sociedad
Foto: Chechu
1/3
01.02.2023.
u 08:53

Nakon Ronalda, cilj im je privući nove superzvijezde, a oko su bacili na igrače koju su bili ili još uvijek jesu u Real Madridu. Nude im 30 milijuna eura po sezoni.

Luka Modrić (37) odbio je Al Nassr usprkos tome što bi ga prelazak u klub učinio trećim najplaćenijim nogometašem na svijetu. Cristiano Ronaldo nedavno je potpisao upravo za njih i s 200 milijuna eura po sezoni nema igrača koji zarađuje više od njega. Kapetanu hrvatske reprezentacije kvalitetan nogomet očito je važniji od veće plaće, ali Saudijci ne odustaju. Navodno se u sve uključila i njihova vlada

Žele dovesti što više zvijezda i Modriću su ponudili 30 milijuna eura godišnje samo kako bi prešao u tamošnju ligu. Nakon toga, sam bi si mogao birati klub za koji će igrati. U pitanju je dvogodišnji ugovor, a istu su ponudu poslali Sergiju Ramosu, o čijem je dolasku već bilo priče, kao i osvajaču Zlatne lopte Karimu Benzemi, koji ima 35 godina. 

Svima navedenima na ljeto ističe ugovor, ali primamljive ponude ne bi u pitanje trebale dovesti Modrićevu suradnju s Madriđanima.

– Modrić će sigurno potpisati novi ugovor s Realom, u to nema sumnje – izjavio je na Novu godinu njegov trener Carlo Ancelotti, koji je našeg veznjaka vodio u Realu u dva različita navrata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije