Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Aktivno popodne u Njemačkoj: Gvardiolov Leipzig pobijedio Kramarićev Hoffenheim

Bundesliga - Hertha BSC v RB Leipzig
Foto: Annegret Hilse/REUTERS
1/3
VL
Autor
hina
29.04.2023.
u 18:10

U terminu od 15:30 odigrano je pet utakmica Bundeslige. Berlinska momčad Josipa Juranovića odigrala je neriješeno s Leverkusenom. Eintracht i Augsburg su odigrali 1-1. Leipzig pobijedio je Hoffenheim 1-0. Stuttgart je došao do važne pobjede s 2-1 protiv Borussije, a Borna Sosa je odigrao cijeli susret. Nogometaši Schalkea pobijedili su preokretom na domaćem terenu Werder sa 2-1

Nogometaši Freiburga i Leipziga ostvarili su pobjede u 30. kolu njemačke Bundeslige, dok je u borbi za Ligu prvaka Uniona remizirao kod Bayera. Freiburg je golom Japanca Ritsu Doana (54) slavio kod Koelna i s 56 bodova drži četvrto mjesto, zadnje koje vodi u Ligu prvaka.

Isto toliko bodova, ali bolju gol-razliku na trećem mjestu ima Union Berlin koji je odigrao 0-0 kod kuće protiv Leverkusena. Josip Juranović je odigrao cijelu susret za berlinsku momčad.

RB Leipzig je kod kuće slavio protiv Hoffenheima s 1-0 golom Francuza Nkunkua (38), te je peti s 54 boda. Joško Gvardiol je odigrao cijeli susret za domaće, kao i Andrej Kramarić za goste.

Eintracht i Augsburg su odigrali 1-1, a Dion Drena Beljo je upisao 90 minuta za goste, dok su Kristijan Jakić (list) i Hrvoje Smolčić (koljeno) ozlijeđeni kod Frankfurta. Stuttgart je zabilježio važnu pobjedu 2-1 u borbi za ostanak protiv Borussije (M). Borna Sosa je odigrao cijeli susret za Stuttgart.

Nogometaši Schalkea pobijedili su preokretom večeras na svom terenu Werder sa 2-1, u utakmici 30. kola njemačke Bundeslige. Werder je poveo golom Marvina Dukscha u 18. minuti, ali su Sepp van den Berg u 81. i Dominic Drexler u drugoj minuti nadoknade vremena donijeli Schalkeu preokret i pobjedu. Schalke je na pretposljednjoj, 17. poziciji s 27 bodova, a Werder na 12. mjestu s 35 bodova.

Komentara 2

T2
Tomo_20
20:47 29.04.2023.

Vi nema te pojima sta pise te kako je odigrao Gvardiol cijeli susret kad je izasao u 59. minuti!!!

BU
Bubalamala
20:44 06.05.2023.

Oho ho pa zar nije Kramarić pobjedio Frankfurt a Leipzig je pobjedo Freiburga sa 1:0 nakon što su u Srijedu za kup pobjedili istog protivnika sa 4:1 a Gvadiol dobio crveni karton.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije