Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI FOLE

Ademi: Što će se dogoditi ako ispadnemo? Ništa drastično

Ademi
Goran Stanzl/PIXSELL
22.07.2015.
u 18:54

- Mi smo iskusniji u ovakvim utakmicama, dok je na njima puno manji pritisak. Ali bit će sve u redu - rekao je Ademi.

Arijan Ademi na terenu je srčan, kad momčad ne igra dobro, i nervozan. Sad prije utakmice s Folom Esch ne nudi dramu.

– Što će se dogoditi ako ispadnemo? Ništa drastično, i dalje će se igrati nogomet, a nas već za vikend očekuje Inter. No uvjereni smo u prolaz – miran je Ademi koji je poželio da plavi rano zabiju:

– Tada da bi sve bilo lakše. No igra se 90 minuta, imamo dovoljno vremena za pobjedu. Mi smo iskusniji u ovakvim utakmicama, dok je na njima puno manji pritisak. Ali bit će sve u redu.

>> Dinamo je tempirao formu za listopad. Ali ključna utakmica igra se danas!

>> Zahladilo između Mamića i Ćorića: Trener optužio plavog dragulja da voli noćni život!

Komentara 6

TO
Toma2
19:21 22.07.2015.

Ništa se neće dogoditi jer ste vi hrpa bankomata za izvlačenje love iz onog što je nekad bio Dinamo. Napustite naš klub s nelegalnom Upravom na čelu mirno i neka zadnji ugasi svjetlo.

MO
moslavina9954
19:33 22.07.2015.

E moj Ademi. Već se dogodilo čim si izrekao ovakvu glupost.Pokazao si kolika ti je pamet i ljubav prema klubu koji ti sve daje,a još si i kapetan! Sada mi nije žao što si u Makedoniji i najbolje da odeš i iz Dinama i to odmah!

IV
ivanhoe1980
19:40 22.07.2015.

Sram te bilo!Ništa drastično?!Ispasti od ovih poluamatera?!Kad vidim tko je na čelu kluba i tko te trenira oupće me ne čudi da osoba poput tebe dobije kapetansku traku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije