Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIBA SKIDA BLOKADU
Povratak na članak

Aco je uspio, Cibona je spašena!

- Račun kluba više nije u blokadi. Većina dugova je podmirena, a počeli smo i razgovore s čovjekom koji bi trebao biti predsjednik kluba - rekao je Aco.

Komentari 12

JA
JackRussell
13:21 02.09.2014.

Bravo Aco! Koliko god ima mrzitelja ovdje, ti si dokazao koliko voliš ovaj klub. Dražen bi se na tebe ponosio! Sad samo pametno dalje, znaš kako voditi taj klub i uz svoje skauting kvalitete siguran sam da ćeš stvoriti dobru momčad.

VL
HR
hr76
13:58 02.09.2014.

Bravo Aco!

VL
MA
magnum2013
14:05 02.09.2014.

Bravo Aco!!! Propao je još jedan pokušaj da se ugasi jedan klub u Zagrebu.Vršili su napade na Gopca i rukomet se donekle rasuo. Vrše neprestane napade na Dinamo, ili Mamića kao izgovor, sad se nezna što je slijedeće. Bili su protiv izgradnje nogometnog kampa u Zagrebu. Jovanović je predlagao da je najbolje nacionalni stadion graditi u Splitu...Što je slijedeće?

VL
LI
Lisabon
14:20 02.09.2014.

Podrska Aci u nastojanju da se klub postavi na zdrave temelje.To je bolni i dugotrajni proces,ali podrsku od svih zaljubljenika u Cibonu uvijek ce imati.I dadao bi jos jedan detalj koji zapravo pokazuje svu realnost situacije.U tekstu se kaze:.....i da ovaj nekad veliki klub....... E to si Split i Dalmacija nikad nebi dozvolili reci,a svakog onog tko bi to rekao vjerojatno bi razapeli.Naime i KK Split i HNK Hajduk su nekad bili veliki klubovi i to je jednostavno tako.Samo je potrebna crtica realnosti koja kod nekih jednostavno ne postoji.

VL
VI
vibrator
14:50 02.09.2014.

ako je ovo sve istina, onda je to za početak dobra vijest. ponavljam -ako je to sve istina, jer smo se naslušali od prethodnika svakakvih laži, pa si ostavljam za pravo dozu opreza oko ovoga.

VL
Avatar Castro
Castro
14:11 02.09.2014.

Drago mi je , to je velika stvar za sve . Cibona je instituicija, simbol i to treba cuvati. Cestitke Aci i svim oko njega koji su ulozili trud i znanje. A sad ostaviti srce na parketu i napraviti rezultate.... Sretno

VL
MO
mojazemlja
17:15 02.09.2014.

Klub mora egzistirati 80% od svoje škole,prodaje igrača,marketinga...itd.Kod nas je obrnuto..loptači i klubovi dobivaju preko 90% čistog"cash" od gradova,države....i onda pune džepove...sebi,menadžerima. Koliko bi se godišnje za tu lovu moglo u RH izgraditi dječji vrtića,igrališta...koga je briga. Cibona će živjetieti par sezona...i opet isto(Karlovac,Varteks,Hajduk,)...neka spašava Grad-građani...samo naprijed.

VL
Avatar SMECHAR
SMECHAR
15:29 02.09.2014.

Žalosno je gledati gdje je taj veliki klub godinama. Na samom prirepku EU bez imalo izgleda za veću uspjeh u Europi. Naravno da za dobar rezultat treba novaca. Postavlja se pitanje kako se prije moglo a sada ne? Očito se novcem raspolagalo vrlo lose i neodgovorno, valjda ce netko odgovarati za to. Treba zvati Čuturu, Cvjetičanina, Nakića, Arapovića i sve one koji vole klub i koji mu žele pomoći. Naravno da je puno u novcu ali ne sve, valjda bar u mlađim kategorijama još možemo postizati dobre rezultate gdje novac nije prisutan. Kasnije s dobrim rezultatima dođu i sponzori. Trebalo bi i olakšice davati onima koji izdvajaju milijune svojih novaca za klub. Ako možemo plaćati nesposobne političare loji nas cine nesretnima i sramote nas okolo, možemo i sportaše koji nas razveseljavaju i cine ponosnima.

VL
KE
kentie
14:13 02.09.2014.

Bravo Aco bravo....suze mi teku kao rijeka od radosti što si spasio Cibonu, našu Cibonu.. to je isto tako kao što si ti spašen od teške bolesti 1976-1977...i te suze teku u ime svih uspjeha, naslova, državnih i eruopskih, svih kanti koje ste od postojanja Cibone uporno donosili u Zagreb, i gradonačelnike dovodili u "nezgodu" da organiziraju prijemove, naposlijetku u ime i pokojnog brata koji je za cibose ostavljao dušu i tijelo na parketu...i u ime one tužen i pretužne komemoracije za poginulog brata, kad sam na kraju od najdugotrajnijeg pljeska polomio dlanove, tako da tjedan dan nisam bio ustanju primit olovku, pa sam išao na bolovanje zbog "oboljelih" šaka od nepoznate bolesti...Aco i zbog toga ću ići na tekme, ako i taj moj mali novčić za kupljenu ulaznicu cibosima pomogne... i u ime nezaboravne tekme protiv Partizana u play offu u suboti nakon titule euro-prvaka, a ti, tvoj Dražen i društvo im u prvom polčasu "utrpali" 70 lakih komada...Aco, imenovao bih te menadžerom kluba sljedećih sto godina....

VL
DU
Deleted user
15:07 02.09.2014.

cibona je spašena a ivica lovrić njezin grobar i dalje šeće??

VL
Avatar wakanda
wakanda
15:31 02.09.2014.

aco svaka čast!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.