Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chelsea
Povratak na članak

Abramovič igračima: Otjerali ste trenera, sad se borite za sebe!

Andre Villas-Boas bio je miljenik vlasnika kluba Romana Abramoviča, ali je nakon niza loših rezultata i loših odnosa s igračima izgubio i gazdino povjerenje

Komentari 4

DU
Deleted user
10:31 06.03.2012.

Nepismeno piskaralo! Pa ako je Portu plaćen 17, a Ancelottiju 15, i Chelsea je ukupno na AVB potrošio 50 milijuna €, kako je to ON, dakle AVB, zaradio više od milijun po utakmici?!? Toliko je on Chelsea koštao, ali ih on nije dobio. Kreten nepismeni!

VL
BO
bomba
11:49 06.03.2012.

Trener je dobio 18 milijuna a Chelsea dala sve skupa 50 milijuna. treba znati da je tih 18 milijuna bruto.

VL
DE
delpjero
13:27 06.03.2012.

sve je to sada smijesno a i pomalo zalosno sa svim tim komentarima jer kad ej AVB dolazio sve se znalo, i koliko ce kostat razlaz sa ancelotijem, i odsteta portu a bogme i njegova placa............i kakva je svrha sad zbrajat cifre...........treba se ugledat na Man Utd koji \"starog\" drzi preko 25 godina a bilo je i losih vremena pa se sve istrpilo al problem je u ludom rusu jer je to obican excentrik koji bi rezultat preko noci.ako to hoce onda nek bilo kijem treneru osigura momcad prije toga.............

VL
DR
dragogera
23:03 06.03.2012.

cappelo je davno rekao igraci su najpokvarenija roba na svjetu,a abramovic je sad platio skolu,samo na kraju sezone ce biti letenja iz kluba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.