Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk čeka Rijeku

Splićani žele u BiH: četvorku zmajeva zatvara Jozinović

Goran Jozinović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
14.12.2013.
u 08:00

Dodatni problem za Tudora je činjenica da šestorica od sedmorice igraju u veznoj liniji. Bit će prisiljen tražiti rješenje u Filipu Bradariću i Mislavu Anđelkoviću

Igor Tudor je na neviđenim mukama u jednoj od najvažnijih utakmica sezone u kojoj u nedjelju dočekuje Rijeku. Jedva će skrpati 18 igrača za zapisnik. Već odavno van stroja je Mijo Caktaš, ozlijeđeni su Franko Andrijašević i Anton Maglica, a sada su otpali Josip Bašić i Antonio Milić. Njima valja pridodati Marija Pašalića i Tina Sušića koji ne mogu igrati zbog žutih kartona.

Tudor pozvao Isu (17)

Dodatni problem za Tudora je činjenica da šestorica od sedmorice igraju u veznoj liniji. Bit će prisiljen tražiti rješenje u Filipu Bradariću i Mislavu Anđelkoviću, a prvoj momčadi priključio je 17–godišnjeg juniora Ismara Hairlahovića. Popularnog Isu obožavaju svi treneri, Tudor ga je vodio u kadetima. Za Isu treneri kažu “ima kompjutor u glavi”, još je jedan od mladića Hajdukove budućnosti. Još odavno Tudor ga je želio priključiti prvotimcima, obožava tog mladića. No, tko god bude igrao u veznoj liniji, imat će težak zadatak. Izostanak dvojice centralnih veznjaka Pašalića i Sušića najveći je hendikep, oni su tijekom cijele sezone bili pokretači Hajdukovih rezultata. Zanimljiva je ta priča o priključenju Hairlahovića, reprezentativca BiH u mlađim kategorijama. Njegovim ulaskom u prvu momčad, u bijelom dresu su petorica što igraju ili žele igrati za BiH.

Predaju se papiri

Ima u Hajduku ‘zmajeva’! Avdija Vršajević standardni je prvotimac selekcije Safeta Sušića, sada je tu Hairlahović, a Tino Sušić samo čeka da ga stric Safet pozove i nada se putu na SP u Brazil. Dokumente za državljanstvo BiH je sredio i Haris Bukva, koji je odrastao u Austriji, ali rođen je u Foči. Usto, pravo na državljanstvo Bosne i Hercegovine ima i Goran Jozinović, koji je iz Žepča. Igrao je za mladu reprezentaciju Hrvatske, u vrijeme Igora Štimca dobio je i dva pretpoziva za najbolju selekciju, ali igranje u Brazilu i njega privlači.

– Imam pravo nastupa za BiH, nisam puno razmišljao za koga bih igrao, ali kada bih primio Sušićev poziv, vjerujem da bih se odazvao. Ponekad se s Vršajevićem zezam da bismo bili ubojit tandem i u reprezentaciji. Primio sam dva pretpoziva za hrvatsku reprezentaciju tako da mislim da će za mene biti mjesta i u nacionalnoj momčadi. A koje zemlje, tek ćemo vidjeti. Pitanje je tko će biti brži – prije petnaestak dana za Radio Žepče kazao je Jozinović.

Ključne riječi

Komentara 2

VO
vojvo
09:04 14.12.2013.

svi pišu kako za hajduk igraju njihovi tiči dok po ovom tekstu ispada da su tamo samo zmajevi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije