Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedinstvena destinac

„Spa & Golf Resort Sveti Martin“ od sad povoljniji

Sv. Martin
20.11.2009.
u 11:09

Ove je godine Resort dobio smještaj u luksuznom hotelu s četiri zvjezdice, Spa Golfer, koji svojom raznolikom ponudom spremno dočekuje i najzahtjevnijeg gosta.

Odaberite pravo mjesto za svoj zasluženi odmor! Uz vrijedne popuste u toplicama Sv. Martin vaš odmor je još povoljniji. Tijekom 2010. godine možete jeftinije boraviti u apartmanima zbog nižih cijena smještaja, a za sve pretplatnike Večernjeg lista konstantno vrijedi  20 % popusta na uslugu noćenja s doručkom u Spa Golfer Hotelu i apartmanima Regina, izuzev blagdana poput Uskrsa, Božića i Nove godine, prilikom kojih se prodaju samo prigodni paketi sa već iznimno sniženim cijenama.

Što se tiče ostalih sadržaja, ispunite sva svoja osjetila opuštajućim wellness sadržajima uz popuste od 10% na SpaBody (masaže, kupke, rituali) i SpaBeauty (medicinsko - kozmetički tretmani, frizerska usluga). U SpaRelax-u umjesto redovnih 150,00 preko tjedna vrijedi posebna cijena od 105,00 kn a za vikend umjesto redovnih 180,00 vrijedi 130,00 kn.

Za apartmanske goste osigurano je 10% popusta na sve wellness usluge u wellness centru bazeni, 25% popusta na parnu i finsku saunu u wellness centru bazeni.  Povoljnije cijene očekuju vas i u saunama hotela u tjednu -  umjesto redovnih 150,00 kn –  115,00 kn a vikendom umejsto 180,00 kn plaćajte 140 kn. Popusti na ostale sadržaje; bez obzira hotelski/apartmanski gosti iznose 10% na hranu u a la carte restoranu; 10% na cijenu najma sportskog terena; 10% na dnevne karte za golf, poduku golfa, simulator i upisninu u golf klub po završenoj školi golfa.

Otkrijte sve čari toplica Sv. Martin i za sve dodatne informacije nazovite na 0800 300 909

Toplice Sveti Martin doživljavaju proteklih nekoliko godina intenzivno razdoblje poslovno turističkog razvoja. Gradeći postepeno svoju prepoznatljivost, prije svega na prirodnim atributima okruženja, ljubaznosti osoblja i kvaliteti usluge, Toplice su danas lider u kontinentalnom turizmu. „Spa & Golf Resort Sveti Martin“, jedinstvena je ekološki sačuvana destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, romantiku i obiteljski odmor, sport i aktivni odmor, team-building i kongres, uz vrhunski gurmanski doživljaj i prekrasnu prirodu.

Završetkom SPA GOLFER HOTELA i golf terena, predstavljaju najveći projekt kontinentalnog turizma s dosadašnjom investicijom od preko 300 milijuna kuna i preko 200 zaposlenika. Također, s obzirom da je prije početka projekta na ovoj lokaciji postojao samo jedan otvoreni bazen, ulaganje predstavlja i jednu od najvećih green-field investicija u cijeloj Hrvatskoj. Jedan takav iskorak u kvaliteti ponude koja sada zadovoljava višu klasu i domaćih i stranih gostiju, popraćen je adekvatnom promjenom marke u „Spa & Golf Resort Sveti Martin“ od koje se očekuje da će postati sinonim za vrhunsku ponudu u kontinentalnom turizmu, kako u Hrvatskoj, tako i u okolnim zemljama.

Ove je godine Resort dobio smještaj u luksuznom hotelu 4* „Spa Golfer“ koji svojom raznolikom ponudom spremno dočekuje i najzahtjevnijeg gosta. Hotel kapaciteta 320 kreveta (151 moderno opremljena soba i 6 suite-a) pruža gostima poseban ugođaj, a upotpunjuju ga pogledi na golf terene, prirodu i bazene. U sklopu hotela nalazi se kongresni centar za 450 osoba, dok luksuzni wellness centar na 1.800 kvadrata uz holističke programe, individualni pristup te modernu opremu pruža jedinstvo duha i tijela. Educirano i ljubazno osoblje završni je dodir kojim jedinstveni wellness centar postaje čaroban izvor ljepote i užitka.

Nova sportska dvorana nudi sadržaje pogodne za sportske pripreme profesionalnih sportaša i sportski užitak rekreativnih sportaša, uključujući teren s pomičnim tribinama, svlačionice, vrhunsku teretanu, dvoranu za fitness ili borilačke sportove, te prostorije za trenere. Golf tereni s 9 rupa među prvima u Europi imaju grijane greenove od umjetne trave. Na taj se način istovremeno štiti priroda zbog smanjene upotrebe pesticida i omogućava igranje tijekom cijele godine. U izgradnji je također i 20 luksuznih vila iznad golf terena koje će biti na prodaju. U budućnosti je u četvrtoj fazi planirana izgradnja drugog hotela i zabavnog centra te individualna izgradnja naselja prema detaljnom planu. U završnici te posljednje faze planirano je oko 1.000 kreveta i do 200.000 noćenja, čime bi Međimurska županija postala jedna od najjačih kontinentalnih županija po broju noćenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije