Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove pogodnosti

Nove pogodnosti i jednostavno više prednosti za pretplatnike

moj večernji
07.12.2009.
u 12:26

Dovedite novog pretplatnika, a za nagradu dobit ćete odličan digitalni fotoaparat General Electric, model GE A735.

Pretplata na Večernji list uvijek donosi nove zanimljive prilike i pogodnosti našim vjernim pretplatnicima. I ovaj smo put pripremili odličnu akciju za sve naše pretplatnike poduzetničkog duha. Da bi i drugi osjetili sve prednosti pretplate, dovoljno je da ih zaintrigirate i prenesete im svoje pozitivno pretplatničko iskustvo te im neće ništa drugo preostati nego da se pretplate i uživaju u svim prednostima pretplate.

Za vaš trud i poduzetnički duh osigurali smo vrijednu nagradu. Sudjelujte u ovoj posebnoj akciji i dovedite novog pretplatnika, a za nagradu ćete dobiti  odličan digitalni fotoaparat General Electric, model GE A735 kojim ćete moći svaki trenutak vrijedan pamćenja zadržati još duže.

A pronađete li dva nova pretplatnika, dobit ćete dva digitalna fotoaparata, tj. za svakoga novog pretplatnika kojeg dovedete dobit ćete po jedan fotoaparat na dar.

Svakog pretplatnika kojeg dovedete očekuju brojne prednosti koje osigurava pretplata na Večernji list:

  • Večernji list za samo 4,98 kuna uz uštedu od 711 kuna godišnje
  • Vrijedan dar – cijeli komplet enciklopedije od 20 svezaka u izdanju Večernji shopa 
  • Članstvo u klubu pretplatnika Moj Večernji koji svaki dan osigurava uštede i jednostavno više pogodnosti 
  • Besplatna dostava svako jutro do 7 sati rješava čitatelje brige kako do Večernjeg lista jer novine dolaze k vama.


Dovedite novog pretplatnika i iskoristite ovu posebnu priliku! Korak do nagrada je vrlo lak:

  • ispunite narudžbenicu (prethodno je ispišite)  i pošaljite nam je poštom na Večernji list d.d., Odjel pretplate, Slavonska avenija 4, 10000 Zagreb ili na faks 01/6300-777 s naznakom "Dovedi novog pretplatnika“.


Za sva pitanja nazovite nas na naš besplatni telefon 0800 300 909 svakim radnim danom od 7 do 16.30 sati ili nam pišite na adresu e-pošte: mojvecernji@vecernji.net

* Ponuda vrijedi do isteka zaliha za područje ručne dostave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije