Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESRAMAN

Scolari ima podršku budućeg predsjednika i ostaje na klupi Brazila!

Luiz Felipe Scolari
Foto: DPA/PIXSELL
13.07.2014.
u 09:30

- Što se mene tiče, Scolari ostaje - rekao je budući predsjednik Brazilskog nogometnog saveza Marco Polo Del Nero.

Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Luiz Felipe Scolari nema previše srama pa ne misli odustati od vođenja reprezentacije, ali dok to ne čudi, čudi činjenica da ima podršku budućeg predsjednika Saveza!

- Što se mene tiče, Scolari ostaje - rekao je Marco Polo Del Nero i ostavio sve u šoku.

Aktualnom izborniku, kreatoru katastrofalne i bezidejne igre Brazila, ništa nije sporno u cijeloj priči.

- Bio sam na tri svjetska prvenstva i svaki put ušao među četiri najbolje reprezentacije. Osvojio sam jedno svjetsko prvenstvo i Kup Konfederacija. Nemam za čime žaliti - kazao je Scolari.

S time se ne bi složili mnogi, vjerojatno svi koji nemaju neke prijateljske ili rodbinske veze sa Scolarijem. Iako, ne može se garantirati ni da njegovi najbliži podržavaju ovu odluku. Istina jest, osvojio je prvenstvo 2002., bio je u polufinalu kao izbornik Portugala, kao i u finalu Europskog prvenstva 2004., ali činjenicu da je ušao u polufinale s Brazilom i prošao kako je prošao ipak ne može izbrisati.

Ali vjerojatno je ovo kao i "igra" Fabia Capella s Engleskom, želi dobiti otkaz kako bi mogao dobiti bogatu otpremninu. Kao što je rečeno na početku teksta, Scolari očito nema previše srama.

>> Thiago Silva: Frustrirani smo, nismo zaslužili ovakav kraja

Komentara 8

Avatar petrolio
petrolio
10:20 13.07.2014.

ako brazilski navijači dopuste ostanak Scolaria onda nisu normalni! scolari se pokazao kao napuhana neznalica koja stalno kmeči i optužuje druge za vlastite, katastrofalne greške!

RA
rafael13
10:44 13.07.2014.

Agonija Brazila se nastavlja.

Avatar EU afrodita
EU afrodita
10:21 13.07.2014.

dali ima podršku svojih igrača?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije