Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTEKAO UGOVOR

Safet Sušić više nije izbornik Bosne i Hercegovine

Safet Sušić (1)
Reuters
01.07.2014.
u 08:44

Pod njegovim vodstvom zabilježen je najveći uspjeh reprezentacije u povijesti - plasman na veliko natjecanje.

Ugovor Safeta Sušića s Bosanskohercegovačkim nogometnim savezom je istekao, namjere da ga se produži nije bilo i on je time postao trener bez angažmana.

Na klupu reprezentacije došao je u prosincu 2009. godine, nakon što je naslijedio Miroslava Ćiru Blaževića. Ostvario je 22 pobjede, sedam remija i 16 poraza. Pod njegovim vodstvom zabilježen je i najveći uspjeh reprezentacije u povijesti - plasman na veliko natjecanje.

No to ga nije spasilo od niza kritika ljudi s pomalo nerealnim očekivanjima jer očekivali su lak prolaz iz skupine, a potom i tko zna što sve nakon toga. Uslijedio je "šok" i ispadanje već nakon prva dva kola.

Od tog trenutka kritike se nisu smirivale i Safet Sušić nije imao izbora, baš kao ni Savez. Odlučili su ne nastaviti suradnju i razići se. A tko će doći na njegovo mjesto, bit će uskoro poznato.

>> Sušić: Nismo imali sreće, žao mi je onih koje smo razočarali

Komentara 2

BI
billynik
09:45 01.07.2014.

Kako to Savez nije imao izbora, što novinari i javnost odlučuju tko će biti izbornik ili bi to trebala biti struka i rezultati. Smješno.

JM
jezero-matica
11:53 01.07.2014.

Sto Mamic,Suker,Kovaci i ostala mocvara cekaju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije