Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćas u akciji

Nakon što je oštetio Hrvatsku, Nishimura degradiran u četvrtog suca

Yuichi Nishimura, Ilustracija
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
20.06.2014.
u 08:30

Delegiran je za utakmicu Hondurasa i Ekvadora koja počinje u ponoć, ali ovoga puta neće biti glavni nego četvrti sudac

Japanski sudac Yuichi Nishimura, koji je na početku turnira oštetio Hrvatsku u utakmici protiv Brazila, noćas će biti ponovno u akciji. Delegiran je za utakmicu Hondurasa i Ekvadora koja počinje u ponoć, ali ovoga puta neće biti glavni nego četvrti sudac.

Odluka je to Fife koja je tu vijest objavila na svojim stranicama, a Japanac će pomagati glavnom sucu Benjaminu Williamsu.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Podsjetimo, Nishimura je u prvoj utakmici na SP-u u nekoliko navrata donio odluke na našu štetu. Prvo je propustio isključiti Neymara u 27. minuti kada je Brazilac laktom udario Modrića. U drugom dijelu je Brazilu doslovno poklonio jedanaesterac, a pred sam kraj našima je poništio pogodak.

>>Tragikomični sudac Nishimura dobio i svoj crtani film!

>>Predmet sprdnje: Pogledajte kako su ismijali suca Nishimuru

Komentara 44

Avatar tkozna
tkozna
08:47 20.06.2014.

OčJasno je da je ova "degradacija" pranje uglednika od prljavog posla da domaćin Brazil mora proči. Što je jedan degradirani sudac spram milijuna u igri oko SP-a. I onda smo mi najgori, nogometna mafija!

Avatar sanja_meyer
sanja_meyer
08:37 20.06.2014.

Ja mu uopce nebi dala vise suditi i poslala tamo od kuda je dosao.

ZA
zahira45
08:39 20.06.2014.

Neka je degradiran! Ne samo zbog toga što je nama učinio, očito je nesposoban za ovakva velika natjecanja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije