Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAŽLJIVI NIJEMCI

Hummels: Dogovorili smo se da nećemo poniziti Brazil

Mats Hummels
Foto: Reuters (Ilustracija)
10.07.2014.
u 10:05

– Nismo ih željeli poniziti. Morate poštivati protivnika i vrlo je važno da nismo pokušavali napraviti nešto čarobno. Rekli smo da ćemo ostati ozbiljni i koncentrirati se na drugo poluvrijeme. Važno je da smo igrali naš nogomet svih 90 minuta – rekao je Hummels.

Branič Njemačke Mats Hummels otkrio je da igrači elfa nisu željeli poniziti Brazil nakon što su nakon prvog poluvremena vodili 5:0. Hummels kaže da su se dogovorili da će ostati profesionalni i respektirati domaćina Svjetskog prvenstva.

– Nismo ih željeli poniziti. Morate poštivati protivnika i vrlo je važno da nismo pokušavali napraviti nešto čarobno. Rekli smo da ćemo ostati ozbiljni i koncentrirati se na drugo poluvrijeme. Važno je da smo igrali naš nogomet svih 90 minuta – rekao je Hummels, prenosi Daily Mail.

Hummels smatra da je drugi gol prelomio utakmicu.

– Nakon drugog gola su bili zbunjeni. Više nisu bili organizirani, a mi nismo promašivali dok im nismo zabili pet komada. Znamo da su oni jedna od najboljih momčadi i to je bio lijep dan. No, znamo da polufinale neće imati utjecaja na finalnu utakmicu jer će to biti potpuno drugačiji susret.

Njemačka je na kraju svladala Brazil s nevjerojatnih 7:1. Što bi tek bilo da su ih željeli poniziti?

>> Promašena Scolarijeva taktika 'daj loptu Neymaru pa što bude' doživjela katastrofu

Komentara 25

Avatar poglavito
poglavito
10:37 10.07.2014.

eee da 'oće švabo preuzet Hrvatsku bar na jedan mandat ,samo reda radi.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
10:14 10.07.2014.

Svaka čast! Ajmo uzet finale!

DU
Deleted user
10:47 10.07.2014.

Mogli su Nijemci kod rezultata 5:0, izvoditi cirkuske predstave na sredini terena, dodavati loptu petom, žonglirati, glupirati se...ali nisu. Odigrali su sve profesionalno uz poštivanje protivnika, čak su malo i popustili u napadu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije