Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNO LUDILO

Grabar Kitarović odjenula hrvatski dres i dala podršku reprezentaciji

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Facebook
1/5
12.06.2014.
u 17:35

Pokazala je da nitko ne može odoljeti fami koja se stvorila oko otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva

Nogometna ludnica hvata apsolutno sve pa i HDZ-ovu kandidatkinju za predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović koja je ovom prilikom odjenula hrvatski nogometni dres i to podijelila na svom Facebook-profilu.

Time je željela dati svojevrsnu podršku našim reprezentativcima, ali pokazala je da nitko ne može odoljeti fami koja se stvorila oko otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva.

U tu svrhu nije fotografirala samo sebe već i kolegicu, koja je odjenula dres Brazila, a cijelu galeriju nazvala je "Ma kad se voli, mi smo velesila". Ispod jedne od slika poželjela je sreću našim reprezentativcima. Poruka je jasna, a kao da su je čuli i naši navijači u Brazilu jer internet je prepun fotografija na kojima brazilski i naši navijači poziraju zagrljeni i nasmijani.

>> Pogledajte kako se naši navijači druže s Brazilcima u Sao Paulu

Komentara 79

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
17:46 12.06.2014.

Bravo Kolinda! Imaš barem 100 glasova mene, obitelji i prijatelja! Neće nam više iz ureda predsjednika govoriti o "regionu", socijalističkim frazama, i sličnim perverzijama.

CA
Catalonia
17:48 12.06.2014.

Naprijed Kolinda,nadamo se nasa buduca predsjednice!!!!

Avatar zrnorazuma
zrnorazuma
17:48 12.06.2014.

Josipović ima šanse ko glineni golub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije