Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
to se zove ljubav

Farmer iz Bangladeša obožava Elf: Načinio zastavu dugačku 3,5 kilometra!

farmer
Foto: Youtube Screenshot
1/2
13.07.2014.
u 22:15

- Miroslav Klose mi je najdraži igrač, a Njemačka će pobijediti Argentinu u finalu rezultatom 2:0 - uvjeren je bio Hossain.

Amjad Hossain, 63-godišnji farmer iz Bangladeša i otac 10-ero djece, najveći je navijač Njemačke. On je naime, prodao dio imanja kako bi za 1500 eura izradio zastavu širine 1,15 metara i, pazite sad, čak 3,5 kilometara dužine! Na zastavi su ponekad radila i tri krojača, a Hossain je svojom ljubavlju prema Elfu uspio 'zaraziti' mnoge stanovnike iz svog kraja.

- Miroslav Klose mi je najdraži igrač, a Njemačka će pobijediti Argentinu u finalu rezultatom 2:0 - uvjeren je bio Hossain kojeg je i njemački veleposlanik proglasio počasnim navijačem Elfa.

No, zašto je taj 63-godišnjak toliko zavolio Njemačku? Godinama se borio s teškom bolešću bubrega, a nakon što se 2006. godine uz pomoć njemačkih lijekova izliječio, odlučio je napraviti veliku zastavu u znak zahvalnosti.

>>Argentina i Njemačka u finalu 20. svjetskog prvenstva

>>Želim osvojiti naslov, utakmica s Njemačkom najveća je u mom životu

Komentara 2

MT
Magicni Tadeus
00:12 14.07.2014.

naopako mu zastava

Avatar rangojack
rangojack
04:04 14.07.2014.

Covjek se valjda nada Aufenthaltserlaubnisu u BDR..!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije