Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE PREDVIDIO

Poznati prevarant tvrdi da je utakmica Kameruna i Hrvatske namještena

Kamerun
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.06.2014.
u 10:49

Prije utakmice je pogodio rezultat i da će jedan Kamerunac dobiti crveni karton u prvom poluvremenu.

Wilson Raj Perumal pogodio je rezultat susreta Kameruna i Hrvatske, a sve je otkrio njemačkom Spiegelu! Taj neokrunjeni kralj namještanja utakmica, čovjek koji je zbog svog "posla" dobar dio života proveo u zatvoru, ali i "zaradio" mnogo novca, ne smije se shvatiti olako kad priča o ovoj tematici.

Nekoliko sati prije utakmice između Hrvatske i Kameruna Perumal je Spiegelu javio da će Kamerun izgubiti 4-0 te da će u prvom poluvremenu jedan od igrača Kameruna dobiti crveni karton. Sve to se i dogodilo!

Olakšanje za naše navijače i Hrvatski nogometni savez jest u tome što je taj "mutni" Singapurac u startu kazao da u cijeloj priči nema krivnje hrvatskih nogometaša, već da su u svemu sudjelovali isključivo Kamerunci. Ili bolje rečeno, Perumal tvrdi da su sedmorica Kamerunaca sve dogovorili i izveli na terenu.

Dokaza o namještanju ipak nema, bar zasad, ali ovo je samo jedna u nizu optužbi na račun poštenja kamerunskih nogometaša i sigurno bi Fifa trebala pokrenuti neku istragu. Možda je Perumal, s trenutnom adresom u Mađarskoj, osuđivan u Singapuru i Finskoj te uhićen šest puta u posljednjih dvadeset godina, ali ako je uistinu prije utakmice pogodio razvoj događaja, onda ili ima nevjerojatno puno sreće ili govori ono što zna.

>> Hrvatska razbila Kamerun 4:0 i ostvarila svoju najveću pobjedu na SP-u u povijesti!

Ključne riječi

Komentara 17

OD
otaka2.dp
11:13 30.06.2014.

A poslije 4:0 nasi su imali par sjajnih prilika za gol - koje nisu iskoristili... znaci da su I oni bili u namjestanju! Vi stvarno vise na znate o cemu pisati po vasim blesavim novinama!

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
11:10 30.06.2014.

Čudilo bi me kad nebi nešto negativno,ili u tom kontekstu,pisali o našoj repki ili o Kovaču.Da upitam:Kad slijedi nastavak?!

TV
tvrdapixa
11:07 30.06.2014.

Drugim rječima Kamerun je pustil Hrvatskoj da pobjedi, inače bi Kamerun napunil mrežu Pletikose?! Otkud novinarčić samo kopa te "važne" vijesti? Mora da ima veze s lobijem kasnonoćnih vampira i vještica s naših lokalnih tv postaja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije