Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUSTIO SP

Niko Kranjčar: Bolji smo od Meksika, ali nastup nije bio dobar

Niko Kranjčar
Clive Gee/Press Association/PIXSELL
16.07.2014.
u 14:23

- Nažalost, Hrvatska nije prošla skupinu, ali to je nogomet. Mislim da Meksiko nije bolji od nas. Hrvatski igrači su bolji, no nastup nije bio dobar - rekao je Kranjčar.

Niko Kranjčar vratio se u Dinamo Kijev s posudbe u QPR s kojim je izborio ulazak u Premierligu. Niko je imao dobru sezonu, no pokvarila ju je ozljeda mišića zbog koje nije otišao na Svjetsko prvenstvo.

- Nažalost, Hrvatska nije prošla skupinu, ali to je nogomet. Mislim da Meksiko nije bolji od nas. Hrvatski igrači su bolji, no nastup nije bio dobar - rekao je Kranjčar za službenu stranicu Dinama.

Osvrnuo se i na svoju ozljedu.

- Žao mi je što se to dogodilo u posljednjoj utakmici sezone pa sam propustio Svjetsko prvenstvo. No, sezona je bila dobra, konačno sam odigrao 32 ili 33 utakmice.

Kranjčar posljednja dva tjedna radi po posebnom programu.

- Sve je u redu i nadam se da ću se u srijedu priključiti rezervnoj momčadi na treninzima - rekao je Kranjčar koji smatra da nije spreman za nastup u ukrajinskom superkupu protiv Šahtara idućeg tjedna.

>> Dudu: Nikin stožer ponašao se poput strogih teta u vrtiću!

Komentara 4

DU
Deleted user
16:18 16.07.2014.

Da si ti igrao nastup bi bio još gori , uvijek nespreman , snage za 15-20 minuta . U Manausu bi pao mrtav nakon zagrijavanja .

Avatar franioprvi
franioprvi
15:28 17.07.2014.

Zar i ti , sine Niko ? Ti si se trebao roditi i igrati nogomet prije 30-40 godina , bio bi cudo. Ovo danas je prebrzo za tebe.

Avatar think pink
think pink
15:41 16.07.2014.

ma bolji smo mi i od brazila... i njemačke... samo što ih ne možemo pobijediti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije