Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igrači potišteni

Luka Modrić: Da, ovo je neuspjeh generacije, jako sam razočaran ispadanjem!

meksiko
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
24.06.2014.
u 00:56

– Mi moramo izvući pouke i okrenuti se budućnosti koja je dobra jer imamo puno mladih kvalitetnih igrača – kaže Modrić.

Hrvatski reprezentativci nakon utakmice bili su potišteni i svjesni gdje su pogriješili.

Presudio je prvi pogodak, tada smo morali krenuti u rizik. Igrali smo s trojicom u liniji i tu je nastao raspad sistema istaknuo je Darijo Srna.

Vedrana Ćorluku kod tog je prvog pogotka nadskočio Rafa Marquez.

Niti je Meksiko toliko bolji od nas niti smo mi toliko bili bolji od Kameruna. Je li ovo neuspjeh?

 Da! rekao je Ćorluka.

Mario Mandžukić istaknuo je:

 Nije nitko kriv pojedinačno, kriva je cijela momčad. Moramo naučiti živjeti s tim...

Ivan Rakitić kaže:

Do 70. minute smo bili dominantni, imali smo igru pod kontrolom, a onda nam se dogodio taj pogodak iz prekida, a pripremali smo se baš za tu vrstu opasnosti. Razočaran sam, no ne mislim da je naše ispadanje neuspjeh. Možemo biti ponosni na ono što smo ovdje demonstrirali.

Luka Modrić bio je razočaran:

Pobijedila je bolja momčad. Mi moramo izvući pouke i okrenuti se budućnosti koja je dobra jer imamo puno mladih kvalitetnih igrača.

Je li ovo neuspjeh ove generacije?

Rekao bih da jest, normalno je da sam očekivao više i nadao se da ćemo proći.

>> 'Dečki su odradili sjajan posao i pričali gdje je najvažnije - na terenu!'

Komentara 113

DI
dioklecijan
01:14 24.06.2014.

Kao što je i C Ronaldo rekao za Portugal tako smo i mi jedna prosječna limitirana momčad. Vrhunske momčadi imaju isto takva riješenja za sve pozicije. Mi to nemamo. Uspjeh je što smo otišli na svjetsko i upisali jednu pobjedu.

IO
ivan.olujic.14
01:25 24.06.2014.

U konačnici, jedino što su pokazali na ovom prvenstvu su stražnjice na bazenu. Sve ostalo prilično jadno. Kamerun je samo varka jer se radi o raspadnutoj ekipi.

Avatar maminjo
maminjo
01:40 24.06.2014.

Modrić alibi igrač, bez mud.. najbolji kad igra sporednu rolu u Realu, u repezentaciji nula, pa konju kao vrijediš više nego pola Mexikovoga prvoga sastava, a Herrea i Velasquez te razbiju i nadigraju ko pick.. dva točna dodavanja nisi sastavio,o, niti jednoga igrača prošao, igraj protiv Malte i sličnih ekipa,a u velikim utakmicama te treba na klupu, imaš tehniku i talent ali nije u tome sve, nemaš ono najvažnije krakter i hrabrost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije