Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'goli' skandal

Amerikanke oduševljene našim nogometašima: Hrvati se nemaju čega sramiti

dejan lovren
Foto: Pixsell
1/11
16.06.2014.
u 11:38

U duhovitom članku, američki portal BuzzFeed piše kako su naši dečki golotinjom odlučili proslaviti poraz od Brazila, a sudeći prema komentarima, hrvatska reprezentacija dobila je horde novih obožavateljica preko Atlantika

Fotografije golišavog uživanja nogometaša hrvatske reprezentacije nakon utakmice Brazil – Hrvatska, nisu samo zaintrigirale domaću javnost, već i svjetsku.

– Ovi Hrvati nemaju se čega sramiti. Odjednom mi je stalo do Svjetskog prvenstva. Ovo treba biti obvezno. Ovi momci su sjajni. Vruće, vruće, vruće. Molim vas, recite mi da se i trener kupao s njima i da postoje i fotografije golog Nike Kovača – samo su neki od komentara čitatelja BuzzFeeda, koji je objavio fotografije Luke Modrića, Šime Vrsaljka, Dejana Lovrena i Vedrana Ćorluke bez odjeće.

U duhovitom članku, BuzzFeed piše kako su naši dečki golotinjom odlučili proslaviti poraz od Brazila, a sve su započeli zagrljajima na nogometnom igralištu, kada su nakon završetka utakmice skinuli dresove i svoja gola torza izložili javnosti.

No, osim fotografija golih nogometaša, za usporedbu, objavili su i njihove fotografije u punoj odjeći, a sudeći po oduševljenim komentarima, hrvatska reprezentacija upravo je pridobila tisuće novih navijačica. Za to vrijeme, naši nogometaši proglasili su "silenzio stampa".

Ipak, Dejan Lovren jučer se oglasio putem svog Instagrama. Uz selfie, Lovren je poručio: – Nema predaje. Idemo dalje.

>>Igrači zbog golišavih fotki proglasili silenzio stampa! Kovač: Ne mogu ih siliti

>>Goli Lovren i Čarli opuštali se na bazenu u društvu Srne i Modrića

Komentara 48

Avatar oracle5
oracle5
12:14 16.06.2014.

Naši ne žele dati izjave zbog tih slika a vi i dalje na temelju istih pišete članke, MA BRAVO!!! neka vam onda Čop, Pašalić i Močinić davaju izjave prije utakmice. Ne pokušavam osporiti kvalitetu navedenih igrača, to je valjda jasno

MI
mickeyzg
13:14 16.06.2014.

Na što je spalo novinarstvo... Dno dna...

FL
flok
13:11 16.06.2014.

uostalom, znači li ovo da mogu i ja sad neku novinarku večernjeg slikati dok je pod tušem kriomice, pa objaviti te slike, ili ste samo vi iz medija svete krave pa možete te stvari raditi, a drugi ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije