Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometni horoskop

Hrvatska ili Kamerun? Evo kome su danas zvijezde više naklonjene

Hrvatska reprezentacija
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/10
18.06.2014.
u 11:34

Stipe Pletikosa rođen je u znaku jarca, a vjerojatno će teško podnositi nepovoljne klimatske uvjete. Ipak, uz malo više opreza i samodiscipline, izbjeći će veće probleme.

Druga kvalifikacijska utakmica u kojoj će se naši reprezentativci suprotstaviti kamerunskim nogometašima odigrava se u ponoć po našem vremenu.

U iščekivanju jednog od odlučujućih mečeva, odlučili smo provjeriti što zvijezde spremaju ključnim akterima ove utakmice i kojoj se reprezentaciji smiješe povoljnije okolnosti.

Planetarni utjecaji na dan utakmice idu u prilog našim nogometašima. Posebno povoljne okolnosti mogu očekivati izbornik Niko Kovač i Luka Modrić, a uz snagu volje i mnogo truda mogao bi zasjati i Mario Mandžukić. Pred kamerunskim izbornikom stresan je i izazovan dan, stoga se nadajmo da će naši nogometaši iskoristiti pozitivne planetarne aspekte i opravdati povjerenje svojih navijača.

Niko Kovač (15. listopada 1971.)

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Hrvatski izbornik Niko Kovač rođen je u znaku Vage, koja poslovično niže uspjehe tijekom vladavine Blizanaca. U vrijeme igranja utakmice Mars će se naći u blizini njegova natalnog Urana, što ukazuje na mnogo obrata i neočekivanih situacija. Morat će se prilagođavati događajima i odustati od planirane strategije, no povoljno naglašen Merkur ukazuje da će biti lukav i fleksibilan. Skladno postavljen Mars pokazatelj je borbenosti, snage i spremnosti na rizik.

Luka Modrić (9. rujna 1985.)

Luka Modrić pripadnik je znaka Djevice, koja se obično ne osjeća ugodno u vladavini Blizanaca, no planetarni utjecaji tijekom današnjeg dana ići će mu na ruku. Povoljno postavljeni Mars i Uran podarit će ga velikom energijom i srčanošću, a protivnike će iznenaditi svojim nogometnim vještinama. Bit će nervozan i uzbuđen, no čim izađe na teren, trema će proći. Zvijezde mu predviđaju veliko emotivno zadovoljstvo.

Mario Mandžukić (21. svibnja 1986.)

Popularni Mandžo rođen je u znaku Blizanaca i trenutačno uživa poticajne planetarne aspekte pa će na dan utakmice biti samouvjeren i pun pozitivne energije. Ipak, nepovoljno postavljen Mars mogao bi dovesti do brzopletih reakcija i poteza, no u isto vrijeme će ga potaknuti da bude energičan i odvažan. Borit će se svim sredstvima za uspjeh.

Stipe Pletikosa (8. siječnja 1979.)

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Naš proslavljeni golman Stipe Pletikosa rođen je u zemljanom Jarcu. Zagrljaj Sunca i Marsa čini ga snažnom i izdržljivom osobom, no za vrijeme utakmice nepovoljni utjecaji Marsa mogli bi mu umanjiti energiju i omesti motoričke sposobnosti, a vjerojatno će teško podnositi nepovoljne klimatske uvjete. Ipak, uz malo više opreza i samodiscipline izbjeći će veće probleme.

Darijo Srna (1. svibnja 1982.)

Pred kapetanom naše reprezentacije pomalo je stresan dan. Prolazak Marsa pored njegova natalnog Saturna ukazuje na to da mu energija neće biti na razini, a nisu isključene ni ozljede. Mora se čuvati brzopletih i nepromišljenih postupaka jer će ključ uspjeha ležati u suzdržanosti i pribranosti.

Volker Finke (24. ožujka 1948.)

Foto: Roland Weihrauch/DPA/Pixsell

Foto: Roland Weihrauch/DPA/PIXSELL

Izbornik kamerunske reprezentacije Volker Finke rođen je u znaku Ovna. Karizmatičan je, uporan i odvažan te ne voli gubiti pa će uložiti mnogo truda kako bi postigao uspjeh. Ipak, sreća danas neće biti na njegovoj strani, a situaciju će mu dodatno otežati sklonost pogrešnim taktičkim koracima i pogrešnim procjenama.

Alexandre Song (9. rujna 1987.)

Talentirani nogometaš Barcelone Alexandre Song pripadnik je horoskopskog znaka Djevice i jedan je od onih na koje treba posebno pripaziti. Bit će vrlo motiviran za pobjedu, stoga ga treba shvatiti kao prijetnju. Ipak, velika je vjerojatnost da neće biti posve zadovoljan svojim učinkom za vrijeme utakmice.

Stephane Mbia (20. svibnja 1986.)

Bivši Rakitićev suigrač u Sevilli, Stephane Mbia, pripadnik je znaka Bika. Zanimljivo je spomenuti da je rođen samo dan prije našeg Mandžukića, stoga će i za njega vrijediti slična prognoza. Posjeduje veliku dozu odlučnosti i želje za pobjedom, no trebat će uložiti mnogo truda i energije da bi njegove vještine i talent došli do potpunog izražaja.

>>Utakmica života Nike Kovača u kojoj će imati figuru viška – Mandžu

>>Hrvatska u paklu Manausa po pobjedu na SP-u nakon 12 godina!

Komentara 3

Avatar Jure_Trupina
Jure_Trupina
15:36 18.06.2014.

Nadam se da je netko ovu analizu poslao Kovaču, inače ne znam... Srna će zbog natalnog Saturna biti sklon ozljedama, Kovaču vadi ga van!!

L0
luena 01
17:27 18.06.2014.

Citam sto za naseg naseg Stipu pise istina je ,govorim iz osobnog iskustva i meni isto tako tesko padnu vrucine i sparine bolje podnosim hladnocu i zimu ,on je kao i ja 8 sijecnja rodjen ...

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
19:39 18.06.2014.

vidi vidi Manđo je Blizanac ko i ja...inače svi zračni znakovi su favoriti do 21.lipnja, pa tako i Kovač-Vaga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije