Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogriješili za 6.500 km

Htjeli otići na SP: Agencija ih umjesto u brazilski Salvador poslala u El Salvador!

 Orin i Melissa van Lingen
Foto: Facebook
19.06.2014.
u 03:30

Da nešto nije u redu par je posumnjao tijekom presjedanja u Los Angelesu na drugi zrakoplov, no da su u krivoj zemlji shvatili su tek kad su stigli u El Salvador, koji je 6.500 kilometara udaljen od planirane destinacije.

Novopečeni bračni par, Orin i Melissa van Lingen iz Australije, trebao je biti među brojnim navijačima u Brazilu na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

No, zbog velike pogreške putničke agencije njihovo putovanje se pretvorilo u noćnu moru. Naime, par je želio otputovati u brazilski Salvador, a agencija ih je poslala u San Salvador, u El Salvadoru u srednjoj Americi, zemlji s jednom od najviših stopa ubojstava na svijetu, piše Daily Mail.

Da nešto nije u redu par je posumnjao tijekom presjedanja na drugi zrakoplov, no da su u krivoj zemlji shvatili su tek kad su stigli u El Salvador, koji je 6.500 kilometara udaljen od planirane destinacije.

- Bili smo užasnuti kada smo shvatili gdje smo došli - ispričala je Orin koja je sa suprugom nekoliko godina štedjela za put u Brazil kako bi pogledali jednu od utakmica. No, zbog pogreške agencije par je utakmicu Nizozemske i Španjolske, koja se odigrala u Salvadoru, pogledao u hotelskoj sobi.

Putnička agencija im se ispričala te im je ponudila drugi aranžman kako bi im nadoknadila štetu. Orin i Melissa sada se nadaju da će iz drugog pokušaja uspjeti uživo pogledati neku od utakmica Svjetskog prvenstva.

>> '30.000 retweetova do poluvremena i utrčat ću na teren gol'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije