Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA SVLADALA ČILE

Željko Babić: Ovi mladići uskoro će dominirati svjetskim rukometom!

Babić
Foto: Reuters
18.01.2017.
u 22:50

– Dobro je da smo pobijedili, ali moramo igrati bolje. Neke stvari moramo popraviti. Loš nam je tajming kretanja i brzina kretanja – rekao je Babić.

Hrvatski rukometaši uvjerljivo su svladali Čile 37:22 te upisali i četvrtu pobjedu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Posebno raduje što je večeras slavlje došlo na krilima mladih igrača – Lovre Mihića (osam golova) i Lovre Jotića (pet golova), dok su se ključni igrači odmarali.

– Naš prvi cilj jest stvaranje hrvatske budućnosti. Mladi su danas pokazali da možemo biti mirni i da možemo računati na njih. Generacija '94. uskoro će dominirati svjetskim rukometom – rekao je izbornik Željko Babić za RTL.

No, Babić nije sasvim zadovoljan.

– Dobro je da smo pobijedili, ali moramo igrati bolje. Neke stvari moramo popraviti. Loš nam je tajming kretanja i brzina kretanja.

U petak nam slijedi utakmica s Njemačkom.

– To će biti odlična utakmica. Nismo dugo igrali s Nijemcima i znam da će to biti odličan rukomet.

Spominju se i kalkulacije kako bismo u nokaut-fazi izbjegli Francusku.

– Ja ne znam o tome ništa jer pripremam utakmicu za utakmicom. Nemam vremena razmišljati o tome – zaključio je Babić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije