Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon poraza od Nijemaca

Babić: Prvi smo cilj ispunili, sada želimo ući među osam najboljih reprezentacija na svijetu

Željko Babić
Foto: DPA/PIXSELL
1/9
20.01.2017.
u 20:17

Nijemci su igrali odlično u obrani, bili su jaki. A mi smo u napadu bili vrlo loši. Suparnik je imao odličnog vratara. U drugom poluvremenu smo im došli na dva razlike i kada je trebalo dodatno pritisnuti nismo zabili pogodak - rekao je izbornik.

Babićevi izabranici su izgubili od Njemačke sa (21:28) i osvojili drugo mjesto u Skupini C. U osmini finala SP-a u Francuskoj hrvatske reprezentacija u nedjelju igra protiv Egipta.

- Nijemci su igrali odlično u obrani, bili su jaki. Obrana nam je bila dobra, ali kad smo osvojili loptu, bili smo preloši u napadu. Suparnik je imao odličnog vratara. U drugom poluvremenu smo im došli na dva razlike i kada je trebalo dodatno pritisnuti nismo zabili pogodak - rekao je izbornik.

Sljedeći suparnik je Egipat.

- Napravili smo očekivano, uoči prvenstva željeli smo u skupini osvojiti prvo ili drugo mjesto. Sada nam je cilj ući među osam najboljih reprezentacija na svijetu. Napravit ćemo sve da pobijedimo Egipat - zaključio je Željko Babić.

>>Njemačka razbila jako lošu Hrvatsku i osvojila prvo mjesto u skupini!

Komentara 10

BU
Bubalamala
22:50 20.01.2017.

Ovaj Babić djeluje panično, umjesto da vodi momčad, trebao bi netko njega voditi i vuči prave poteze !

BL
bluescreen
20:47 20.01.2017.

Babiću odlazi. Nemas pravog golmana, nemas pivota, nemas pripremljenih akcija, imas neuštiman orkestar.

RI
rikavac
20:22 20.01.2017.

hahaha haha ocekivao sam ovaku izjavu od naseg Strucnjaka Babica ispunili su cilj da budu prvi ili drugi u skupini. Pored Cilea Bjelorusije i Saudiske arabije stvarno je grupa teska bila i zahtjevan cilj bit drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije