Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cindrić igrač susreta

Babić: Duvnjakovi pogoci usmjerili su utakmicu na našu stranu

Luka Cindrić - Hrvatska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
16.01.2017.
u 23:33

U prvom poluvremenu dosta toga rješavali smo igrom jedan na jedan, pogotovo ja. Ali, takav je bio dogovor. Kao što je bio dogovor da čuvamo njihova kružnog napadača, a to nam baš nije uspijevalo. Ali, odličan je taj pivot. Svaka mu čast kako je odigrao – istaknuo je Cindrić

Rukometaši Hrvatske upisali su i treću pobjedu u skupini na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, u ponedjeljak su bili bolji od Bjelorusa – 31:25. Sada je sasvim jasno da ćemo se s Njemačkom u petak boriti za prvo mjesto koje donosi odlazak u nokaut fazu u bliži Pariz. 

Drugo mjesto znači put u 900 kilometara udaljeni Montpellier. Dva kola prije kraja jasno je i to da ćemo u osmini finala igrati s trećim ili četvrtim iz skupine D, a to su sigurno Egipat i Katar, naravno, ako neće u toj skupini biti nekih iznenađenja.

– Rezultat od šest pogodaka sugerira nekakvu laganu pobjedu, a nije bilo tako. U 47. minuti vodili smo tek s pogotkom razlike. Onda je ušao naš kapetan Duvnjak i sve sâm riješio. Jasno, uz velik doprinos obrane i vratara Stevanovića. Eto, ispada da imamo tri pobjede, a nismo ni približno odigrali svoju najbolju utakmicu. Ima vremena – rekao je Luka Stepančić.

Junak prvog poluvremena bio je Luka Cindrić. Postigao je osam od naših 18 pogodaka. Čestitamo!

– Hvala, hvala. Uh, teška utakmica. U prvom poluvremenu dosta toga rješavali smo igrom jedan na jedan, pogotovo ja. Ali, takav je bio dogovor. Kao što je bio dogovor da čuvamo njihova kružnog napadača, a to nam baš nije uspijevalo. Ali, odličan je taj pivot. Svaka mu čast kako je odigrao – istaknuo je Cindrić koji je proglašen za najboljeg igrača utakmice i dobio na dar Adidasov sat.

– Dobio sam ženski sat, ha ha – našalio se Cindrić.

Izbornik Željko Babić ostavio je Duvnjaka da se odmara prvo poluvrijeme, ali...

– Plan je bio da Duvnjak uopće ne igra. Igra sa sedmim igračem u napadu i Duvnjakovi pogoci usmjerili su utakmicu na našu stranu. Slijedi nam dan odmora, a onda Čile. Bez obzira na to što je Čile izgubio s 21 pogotkom razlike od Njemačke, nećemo ih nikako podcijeniti – rekao je izbornik Babić.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 2

DU
Deleted user
08:24 17.01.2017.

Šta reći nego naklon do poda Cindriću i Duvnjaku za veliko srce koje imaju na svakoj utakmici! Valjda će to konačno trgnuti i obranu da počne nešto igrati.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:53 17.01.2017.

ajde hvala bogu Duvnjak ocigledno zna istinu, pa nije promijenio prezime u Tomislagradovic....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije