Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upravni odbor HRS-a

Odmah nakon šokantnog poraza sazvana sjednica : 'Jedina točka - odluka o povjerenju izborniku Babiću'

Željko Babić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
29.01.2017.
u 07:57

Babić je svoju ostavku nudio nakon ispadanja od Poljske u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Riju, ali mu je ukazano povjerenje pred nastup na Svjetskom prvenstvu

Nakon šokantnog poraza u polufinalu Svjetskog prvenstva u Parizu od Slovenije (30:31) predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) Tomislav Grahovac najavio je za utorak sjednicu Upravnog odbora HRS-a na kojoj će se odlučivati o povjerenju izborniku Željku Babiću. 

- Nakon razgovora sa svim članovima Upravnog odbora, sazvao sam sjednicu Upravnog odbora u utorak s početkom u 14 sati. Jedina točka sjednice Upravnog odbora bit će odlučivanje o povjerenju izborniku Željku Babiću, koordinatoru Ivanu Baliću i stručnom stožeru hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije - kazao je predsjednik HRS-a Grahovac na službenoj web-stranici.

Babić je svoju ostavku nudio nakon ispadanja od Poljske u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Riju, ali mu je ukazano povjerenje pred nastup na Svjetskom prvenstvu.

Izbornik je na pitanje novinara RTL-a namjerava li dati ostavku kazao da o tome "mora razgovarati sa suprugom".

>>Babićevo bi izborničko hodočašće nakon ovog moglo doći svome kraju

Treba li Babić ostati izbornik reprezentacije?

Komentara 88

MA
manuutd
08:35 29.01.2017.

Babić i kum Balić i povedite Peru ..Sramota !

TW
TWITOIST
08:37 29.01.2017.

Babicu nemas opravdanja .Kriv si . Imao si ti na klupi igraca koji ti ninisu odigrali ni minute ako si mislio igrati sa samo 7-8 igraca zasto si vodio ostale ,jesu to bili turisti ili sto ,Babicu.Od tebe je mozda krivlji Gobac pa bi bilo dobro da svi koji ste bili u Francuskoj podnesete kolektivne ostavke,dok niste unistili i to malo sto je ostalo od Hrvatskog rukometa.

NO
Nordovest
08:56 29.01.2017.

Sad će Babić pitati ženu, pa će dati ostavku, a onda će ga Gobac i društvo moliti da ostane. Koja je uloga onog napušenog ovisnika Balića ? koji prije utakmice s Norveškom izjavi da ne smijemo prihvatiti trku s norvežanima neka oni trče a mi polako. Koja je to priprema igrača, kad su baš naši uvijek umorni, a drugi nisu. Koja je to selekcija igrača kad je kod nas baš uvijek "pet startera" povrijeđeno. Zar Hrvatska nema 20 zdravih rukometaša koji žele igrati za reprezentaciju? ili sve mora biti u krugu prijatelja ?. Ne bi se čudio da su pokupili neku lovu na klađenju jer Baliću, Metličiću i sličnim "profesionalcima" nikad dosta, sve je na prodaju pa i obraz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije