Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ IM TEŠKO PAO

Rukometaši su bili na rubu suza, tješile ih supruge, djevojke, djeca...

Hrvatski rukometaši bili su neutješni nakon poraza od Norveške
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/14
28.01.2017.
u 12:42

- Jako sam tužan, a s druge strane sam ponosan na našu borbenost. Utakmica je bila teška, ali to je sport. Nekada pobijediš, nekada izgubiš

Još uvijek se nitko nije oporavio od sinoćnjeg poraza naših rukometaša u utakmici protiv Norveške. Kauboji su se borili, ostavili na parketu zadnji atom snage, ali ipak su izgubili u dramatičnoj završnici. Imali su priliku pobijediti u 60 minuta, ali su promašili sedmerac i na kraju pali u produžecima.

- Jako sam tužan, a s druge strane sam ponosan na našu borbenost. Utakmica je bila teška, ali to je sport. Nekada pobijediš, nekada izgubiš. Ostavili smo srce na terenu s kojeg smo otišli krvavih koljena. Dečki su bili sjajni, oni su se jako borili Imali smo šansu, bili smo blizu, ali nismo uspjeli, rekao je suznih očiju Domagoj Duvnjak, a nije bio jedini koji je trebao utjehu. Svi su izgledali umorno, prazno i na rubu suze.

Utjehu su im pružile supruge, djeca, djevojke i ostali članovi obitelji. Nadamo se da su uspjeli u svojoj misiji jer danas ponovno trebao onako borbene rukometaše koji će nam donijeti to brončano odličje. Utakmica protiv Slovenije iznimno je važna, najljepše je kući se vratiti s medaljom i s pobjedom....

>>Pogledajte našu fotogaleriju...

Komentara 2

RO
rogacy
13:17 28.01.2017.

Kaže Duvnjak:"... Utakmica je bila teška, ali to je sport. Nekada pobijediš, nekada izgubiš. E ,moj Domagoj... kada izgubiš šest polufinala zaredom u pet godina onda gubiš uvijek, a ne ponekad'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije