Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik nezadovoljan

Pogledajte kako je hrvatski rukometaš zabio iz gotovo nemoguće situacije

Hrvatska - Crna Gora
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
10.01.2017.
u 08:59

- Nisam zadovoljan jer nismo uspjeli utrenirati ono što smo željeli. Imamo ozbiljnih problema

U posljednjoj pripremnoj utakmici za Svjetsko prvenstvo rukometaši Hrvatske u ponedjeljak su u Umagu na Croatia Cupu svladali Crnu Goru sa 24:22 i tako osvojili turnir. Međutim, uoči puta u Francusku izbornik Željko Babić nije bio pretjerano zadovoljan.

- Nisam zadovoljan jer nismo uspjeli utrenirati ono što smo željeli. Imamo ozbiljnih problema, prijašnjim problemima koje imamo s ozljedama danas su nam još došle ozljede Stepančića, Mamića, sinoć od Mandalinića, a Duvnjak još ne može igrati. Nalazimo se u situaciji koja nikako nije dobra, jer nismo igrali s igračima koji bi trebali igrati na Svjetskom prvenstvu. Međutim, radimo što možemo jer ne možemo utjecati na to.

Ipak, pobjeda je vrlo bitna, a bilo je i nekoliko lijepih akcija i golova. HRS je na svojim društvenim mrežama objavio video pogotka Željka Muse iz gotovo nemoguće situacije.

 

Komentara 2

DU
Deleted user
10:31 10.01.2017.

Lako za 1.tekmu kontra S.Arabije,ali če već kontra Mađara biti problem ako Duvnjak ne bude fit.Obrana Babiću,obrana.I nije bitno ako i bude koji kiks u grupi, bitna je tekma 1/8 finala.Sjeti se OI kad si bio u grupi 1. a onda izgubio u 1/4 finalu od Poljske.Čuvaj Duvnjaka dok možeš i radi na obrani ovih 5 tekmi,u napadu če uvijek netko zabiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije