Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte video

Otkrili 'pravu istinu': Pero Metličić ponovno ignorirao izbornika Željka Babića

metličić
Foto: HRS Facebook
1/5
20.01.2017.
u 12:45

Rukometaši su snimili šaljivi skeč o nepostojećem slučaju

Mnogi su pomislili kako nešto ''ne štima'' u stručnom stožeru hrvatske rukometne reprezentacije kad je u završnici utakmice s Čileom Pero Metličić ignorirao izbornika Željka Babića i nije mu dao ''pet''. No, ubrzo je Babić sve demantirao slatko se nasmijavši.

– Bez komentara sam. Pero se samo nešto zamislio kako se obično zna zamisliti i zato nije reagirao. I tome više nemam što dodati – rekao je izbornik.

A da je zaista sve u redu u hrvatskoj ekspediciji u Francuskoj, potvrđuje šaljivi skeč koji su snimili rukometaši, a objavio ga je HRS na Facebooku.

– Prava istina... Svi za jednog, jedan za sve! – poručili su uz snimku na kojoj Metličić ponovno ignorira Babića, ali ovaj put u rukama drži igrački kontroler.

Komentara 5

TO
Tomislavx
13:47 20.01.2017.

Opet ovi što nevole uspjeh Hrvatske pokušavaju unijet nemir među ekipu dokle više .

CI
cika123
14:54 20.01.2017.

Dečki držite se zajedno i učinite nas ponosnim kao i puno puta.. zlih jezika je bilo i bit će.

Avatar sniper
sniper
15:15 20.01.2017.

bravo rukometaši, ajmo do zlata! neka mrzitelji hrvatske puknu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije