Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deklasirani

Norvežani prvi četvrtfinalisti: Červarovi Makedonci odlaze kući pune mreže

Makedonija - Norveška
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.01.2017.
u 17:58

Makedonci su držali rezultatski priključak samo tijekom prvog poluvremena, ali već početkom nastavka Norvežani su se odvojili na pet razlike da bi do kraja dvoboja stigli i do dvoznamenkaste prednosti.

Rukometaši Norveške prvi su četvrtfinalisti Svjetskog prvenstva u Francuskoj, oni su u dvoboju osmine finala u Albertvilleu svladali Makedoniju izbornika Line Červara sa 34-24 (12-10).

Makedonci su držali rezultatski priključak samo tijekom prvog poluvremena, ali već početkom nastavka Norvežani su se odvojili na pet razlike da bi do kraja dvoboja stigli i do dvoznamenkaste prednosti.

Po šest golova za Norvešku postigli su Magnus Jondal i Eivind Tangen, po pet su dodali Sander Sagosen, Bjarte Myrhol i Kristian Bjornsen, dok su u sastavu Makedonije najefikasniji bili Kiril Lazarov sa šest i Stojanče Stoilov s pet golova.

Norveška će u četvrtfinalu u utorak također u Albertvilleu igrati protiv boljeg iz ogleda Danska - Mađarska koji je na programu u nedjelju.

U subotu su na programu još utakmice Francuska - Island (Lille), Rusija - Slovenija i Brazil - Španjolska (Montpellier), dok će u nedjelju igrati Mađarska - Danska (Albertville), Bjelorusija - Švedska (Lille), Njemačka - Katar (Pariz) i Hrvatska - Egipat (Montpellier).

Komentara 1

VE
verrmaj
21:35 21.01.2017.

Mi smo slijedeci ,zato se nebi trebali ismijavati druge ,nama su njemci napunili mrezu i to netreba zaboravit i drugo mi nismo ti koji imaju veliku zelju za pobjedom ,igramo bez veze nista organizirano samo srljamo ko muve bez glave ,tako se ne postizu rezultati ,ugledajte se u francuze jedan za sve svi za jednoga !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije