Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESPORAZUM?

Neobičan detalj: Metličić nakon utakmice nije htio pružiti ruku izborniku Babiću

Metličić Babić
Foto: Printscreen RTL
1/6
18.01.2017.
u 23:27

Je li Metličić samo odlutao u mislima ili zaista nije htio pozdraviti izbornika? Dvojac je nakon utakmice normalno razgovarao pa se možemo nadati da je sve bio samo nesporazum.

Hrvatska je uvjerljivo slavila protiv Čilea (37:22) i upisala četvrtu pobjedu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Naši rukometaši odigrali su vrlo dobru utakmicu, no svima koji su gledali prijenos utakmice u oko je upao jedan neobičan detalj.

Izbornik Željko Babić pri kraju utakmice išao je od čovjeka do čovjeka na klupi i čestitao na pobjedi. No, kada je došao do Petra Metličića, njegov prvi pomoćnik nije mu htio uzvratiti pozdrav. Babić je nekoliko sekundi držao ispruženu ruku, ali Metličić ga nije ni pogledao.

Je li Metličić samo odlutao u mislima ili zaista nije htio pozdraviti izbornika? Dvojac je nakon utakmice normalno razgovarao pa se možemo nadati da je sve bio samo nesporazum.

>> Hrvatska odmorila zvijezde i na krilima Mihića razbila Čile!

Komentara 7

KA
kacavenda
05:06 19.01.2017.

Neka pati koga smeta, HR!

DU
Deleted user
06:35 19.01.2017.

Dajte pustite politiku,ustastvo,cetnistvo,partizane,dajte maknite to u kontenjere,pa zar nevidite da nam decki igraju fantasticno,i da im je nasa podrska takodjer potrebna i dobro dosla,evo akobogda smo na pragu senzacije,da s ovakvim deckima i njihovom igrom uzimamo jednu od medalja,a vi se prepucavate oko nekih propaliteta.

JU
jujo1
11:48 19.01.2017.

Sta to koga briga za takvu jednu sitnicu.Sada bi vi htjeli da posvadjate vi novinari cijelu ekipu.Pa dobro onda ih posvadjajte samo nemojte onda govoriti da niste odgovorni za poraze.Nemojte gurati nos u sve detalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije