Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupina C

Mađarska pobijedila Čile, Laszlo Nagy napustio reprezentaciju

Mađarska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
16.01.2017.
u 19:31

Najbolji mađarski rukometaš Laszlo Nagy zbog ozljede je napustio mađarsku reprezentaciju na SP-u u Francuskoj, a zamijenit će ga igrač Veszprema Peter Gulyas

U prvom susretu 3. kola skupine C na Svjetskom prvenstvu rukometaša, u kojoj se natječe i Hrvatska, Mađarska je u Rouenu svladala Čile sa 34:29 (17:14).

Do prvih bodova na SP-u Mađare je predvodio Iman Jamali sa sedam golova, po pet su dodali Adam Juhasz i Mate Lekai, dok su Erwin Feuchtmann s devet i Rodrigo Salinas sa šest pogodaka predvodili Čileance.

Nakon po tri odigrana susreta i Mađarska i Čile imaju po dva boda.

A najbolji mađarski rukometaš Laszlo Nagy zbog ozljede je napustio mađarsku reprezentaciju na SP-u u Francuskoj. Zamijenit će ga igrač Veszprema Peter Gulyas.

Gorostasni (2.09) mađarski veteran Nagy (35) ozlijedio se na utakmici s Njemačkom i nije igrao u susretu s Hrvatskom, koji su Mađari izgubili s 28:31. Prema pravilima IHF-a, svaka reprezentacija ima pravo na dvije zamjene tijekom natjecanja na SP-u. 

Od 20.45 sati Hrvatska će igrati protiv Bjelorusije, dok će treće kolo u utorak zaključiti Njemačka i Saudijska Arabija.

U skupini B Slovenija je pobijedila Makedoniju s 29:22.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije