Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kapetan

Duvnjak: S terena smo otišli krvavih koljena, a Zlaja je naša mašina. On ima našu podršku!

Duvnjak
Foto: Reuters
1/12
27.01.2017.
u 23:09

Jako sam tužan, a s druge strane sam ponosan na našu borbenost. Utakmica je bila teška, ali to je sport. Nekada pobijediš, nekada izgubiš. Ostavili smo srce na terenu s kojeg smo otišli krvavih koljena - rekao je kapetan Domagoj Duvnjak

Hrvatski rukometaši nisu uspjeli izboriti finale na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. U polufinalnom susretu igranom u Parizu Babićevi su izabranici izgubili od Norveške nakon produžetaka sa 25:28 (22:22, 10:12).

- Jako sam tužan, a s druge strane sam ponosan na našu borbenost. Utakmica je bila teška, ali to je sport. Nekada pobijediš, nekada izgubiš. Ostavili smo srce na terenu s kojeg smo otišli krvavih koljena - rekao je kapetan Domagoj Duvnjak.

U subotu Hrvatska protiv Slovenije u 20.45 sati igra za brončanu medalju.

Horvat je na isteku 60 minute promašio sedmerac za pobjedu.

- Zlaja je naša mašina. On ima našu podršku - istaknuo je kapetan i dodao:

- Dečki su bili sjajni, oni su se jako borili Imali smo šansu, bili smo blizu, ali nismo uspjeli.

Najučinkovitiji u hrvatskoj reprezentaciji bili su Horvat 6, Mamić 5, dok su Duvnjak, Stepančić i Musa zabili po 3 pogotka. 

- Imali smo loptu za pobjedu i nismo uspjeli zabiti. U produžetku su imali psihološku prednost i to su iskoristili - rekao je Tin Kontrec.

- Stizali su oni nas, stizali smo mi njih. imali smo svoje šansu, ali nismo uspjeli - podvukao je Luka Stepančić koji je na kraju drugog produžetka zbog trećeg isključenja dobio crveni karton.

Jakov Gojun pohvalio je borbenost cijele momčadi:

- Borili smo se, bacali na glavu, ali nije išlo.

Komentara 14

BL
bluescreen
23:43 27.01.2017.

Majstori i heroji. Svaka čast

BL
blackstone
10:31 28.01.2017.

Dule,hvala i dovidjenja.cijelo prvenstvo se vuce kao baba po terenu i upropastava ekipu,pa mamic i cindric izvlace rezultat.zadnja 4 natjecanja je svojoj generaciji upropastio rezultat. A nesposobni babic pita na timeoutu,dule sta cemo igrat?!? Duvnjak se ponasa kao balic zadnjihh par godina karijere,prije nego ga je gobac potjerao.vrijeme je da se i duvnjak stavi na klupu.

CR
crni99
10:44 28.01.2017.

Duvnjak ili kako su ga nazvali dule kada igra za Hrvatsku je jadan i bezvoljan, sve ga boli i cmizdri po terenu. Da bi osvojili zlato treba ovu starcad poslat kuci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije