Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drvena medalja

Iznesite svoj sud: Je li četvrto mjesto Hrvatske uspjeh ili neuspjeh?

Hrvatska - Norveška
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
29.01.2017.
u 08:50

Tko će, ako se ono proglasi podbačajem, snositi najveću odgovornost - vidjet ćemo u narednim danima.

Nakon dramatičnih završnica u polufinalu te borbi za broncu, Hrvatska je na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Francuskoj osvojila četvrto mjesto. Je li ono iz kuta Hrvatskog rukometnog saveza uspjeh ili neuspjeh te tko će, ako se ono proglasi podbačajem, snositi najveću odgovornost - vidjet ćemo u narednim danima.

No, nas zanima što vi mislite pa svoj sud donesite u anketi ispod članka.

Rezultatski gledano, Hrvatska je napravila pomak u odnosu na SP u Kataru 2015. kad ju je u četvrtzavršnici zaustavila Poljska. Argumenti koji idu u prilog tezi da je ovo uspjeh svakako je pomlađena momčad te izostanak nekolicine igrača koji su dosad bili nositelji igre poput Kopljara, Čupića, Karačića, Sliškovića, Marića... A nisu nas štedjele niti ozljede tijekom turnira.

S druge strane, nitko ne može biti zadovoljan blijedim igrama protiv Saudijske Arabije, Egipta i Njemačke te završnicama utakmica s Norveškom i Slovenijom. Čini se kako je tu trebalo biti učinjeno više i bolje te da nam medalja nije smjela izmaći.

Ponavljamo, presudite vi u našoj anketi.

Treba li Babić ostati izbornik reprezentacije?

Komentara 38

DU
Deleted user
09:49 29.01.2017.

Ako je to najbolje kako Hrvatska može igrati onda je to uspjeh. Smatram, kao i veliki broj navijača, da je igra bila nedorečena, a o "crnim ruoama" ne treba niti govoriti, što je bez sumnje, odgovornost trenera i stručnog stožera. Što je to "pametno" učinio njihov psiholog? Još jedno "mazanje očiju" i traženje alibija za lošu igru. Ali nisu krivi samo Babić, Balić i Metličić, krivnja je u nazovi čelnicima RS-a na čelu s Gopcem koji je uništio hrvatski rukomet.

BA
bakulušić
12:53 29.01.2017.

Sve je to samo igra, bravo momci, najbolji ste!

MA
manuutd
09:21 29.01.2017.

Jeste , za kaznu dva kruga stručnom stožeru oko Slovenije :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije