Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVI PROTIV RUSIJE

Goropadni Francuzi još jednom pokazali zašto su glavni favoriti za zlato

Francuska - Rusija
Foto: Reuters
1/7
17.01.2017.
u 22:41

Francuska je s maksimalnih osam bodova na čelu ljestvice skupine A i već je prije osigurala mjesto u osmini finala.

Rukometaši Francuske ostvarili su i četvrtu pobjedu na Svjetskom prvenstvu kojem su domaćini, nakon što su danas s uvjerljivih 35:24 svladali Rusiju.

Domaćini turnira odigrali su odličnu utakmicu i još jednom pokazali zašto su glavni favoriti za osvajanje zlata. Francuska je s maksimalnih osam bodova na čelu ljestvice skupine A i već je prije osigurala mjesto u osmini finala.

Prvu pobjedu na ovom prvenstvu ostvario je Island koji je u dvoboju 4. kola u skupini B sa 33:19 nadmašio slabašnu Angolu. Islanđani su se pobjedom probili na četvrto mjesto, s bodom više od Tunisa koji je u posljednjih šest minuta propustio prednost od pet golova protiv Slovenije koja je pet sekundi prije kraja postigla gol za 28-28.

Hrvatska reprezentacija će utakmicu 4. kola u skupini C igrati u srijedu (20.45 sati) u Rouenu, a suparnik izabranicima Željka Babića je Čile.

U utorak je Njemačka uvjerljivom pobjedom 38:24 nad Saudijskom Arabijom zaključila 3. kolo te se zbog bolje gol-razlike probila na prvo mjesto s istim brojem bodova (6), koliko ima i naša reprezentacija. 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 3

DU
Deleted user
13:06 18.01.2017.

Francuzi su u rukometu vanzemaljci,nevjerovatno su mocni,zista bez konkurencije,i treba ih izbjegavati apsolutno,ne samo zbog poraza,nego zbog visokog poraza.

KB
kbr
14:16 18.01.2017.

najbolji jesu, ali goropadni i nisu, dosad su imali jedinog ozbiljnog protivnika (norvežane), vidit ćemo ih u nokautu

VE
verrmaj
10:29 18.01.2017.

Samo si vi izrugavajte od njih da ste vi malo goropadniji stigli bi dalje ,samo je problem sto ste vi puni sebe ,vec ste u finalu a niste ni rekli HOP!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije