Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKA REPREZENTACIJA

Gensheimer će pokopati oca te doći na dvoboj s Hrvatskom

Gensheimer
Reuters
19.01.2017.
u 07:00

Danas (četvrtak) je sprovod njegovu ocu. No, Uwe će se vratiti u petak i pomoći svojoj reprezentaciji u susretu protiv Hrvatske za prvo mjesto u skupini

Uwe Gensheimer, sjajno lijevo krilo njemačke reprezentacije i PSG-a, otišao je kući i propustio jučerašnju utakmicu s Bjelorusijom. Naime, danas (četvrtak) je sprovod njegovu ocu. No, Uwe će se vratiti u petak i pomoći svojoj reprezentaciji u susretu protiv Hrvatske za prvo mjesto u skupini. Sad, koliko će psihički biti spreman da dan nakon što je pokopao oca igra utakmicu, vidjet ćemo u petak. Samo da ne igra kao protiv Mađarske u prvom kolu.

Naime, Genshaimer nije doputovao zbog smrti oca s reprezentacijom u Rouen već je došao dan prije susreta s našim sjevernim susjedima. A u igri protiv Mađara briljirao je postigavši 13 pogodaka, što je za sada rekord jednog igrača na jednoj utakmici SP-a. 

Komentara 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
16:58 19.01.2017.

moramo mu dati dobar razlog da se čovjek pošteno isplače

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije