Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Favoriti za zlato

Francuzi upozoravaju: Ne smije nam se dogoditi ono što se dogodilo Hrvatskoj!

Nikola Karabatić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
18.01.2017.
u 18:03

- Utakmica protiv Rusije je bila posebna za nas i morali smo završiti na prvom mjestu. U posljednjoj utakmice skupine imat ćemo priliku za odmor, ali moramo ostati usredotočeni

Rukometaši Francuske, domaćini SP-a i glavni favoriti za osvajanje zlatne medalje, sigurno plove prema završnici natjecanja. Nakon četiri kola imaju sve pobjede, a slavljem protiv Rusije (35:24) potvrdili su prvo mjesto u skupini. 

Pred njima je još utakmica protiv Poljske koja za njih nema neki poseban značaj, ali izbornik Francuske Didier Dinart poziva na oprez.

- Utakmica protiv Rusije je bila posebna za nas i morali smo završiti na prvom mjestu. U posljednjoj utakmice skupine imat ćemo priliku za odmor, ali moramo ostati usredotočeni, rekao je Dinart pa dodao:

- Ne smijemo zaboraviti što se dogodilo Hrvatskoj na Olimpijskim igrama u Riju. Završila je prva u svojoj skupini, a onda odmah u četvrtfinalu izgubila od Poljske. Nama se to ne smije dogoditi, moramo ostati usredotočeni, držati ovu razinu igre koju sad imamo. Bez obzira protiv koga ćemo igrati, od prve minute te utakmice moramo krenuti snažno, zaključio je izbornik Francuske.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije