Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domaćin uvjerljiv

Francuska na početku drugog dijela slomila Island i izborila četvrtfinale

Francuska - Island
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.01.2017.
u 19:51

Michael Guigou sa šest golova bio je prvi strijelac Francuske, po pet su dodali Nedim Remili i Ludovic Fabregas, dok je Runar Karason sa sedam golova predvodio Island.

Domaćin i branitelj naslova Francuska plasirao se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva za rukometaše zahvaljujući 31-25 (14-13) pobjedi protiv Islanda u susretu osmine finala igranom u Lilleu.

Francuska je utakmicu "prelomila" serijom 6-1 početkom drugog poluvremena zahvaljujući kojoj je stigla do vodstva 20-14. Do kraja susreta Island se nije uspio primaknuti na manje od četiri gola razlike.

Michael Guigou sa šest golova bio je prvi strijelac Francuske, po pet su dodali Nedim Remili i Ludovic Fabregas, dok je Runar Karason sa sedam golova predvodio Island.

Francuska će u četvrtfinalu u utorak također u Lilleu igrati protiv boljeg iz ogleda Bjelorusija - Švedska koji je na programu u nedjelju.

Ranije u subotu prva reprezentacija koja je izborila četvrtfinale postala je Norveška koja je u Albertvilleu svladala Makedoniju sa 34-24 (12-10). Norveška će u četvrtfinalu u utorak također u Albertvilleu igrati protiv boljeg iz ogleda Danska - Mađarska koji je na programu u nedjelju.

U subotu su na programu još utakmice Rusija - Slovenija (Pariz) i Brazil - Španjolska (Montpellier), dok će u nedjelju igrati Mađarska - Danska (Albertville), Bjelorusija - Švedska (Lille), Njemačka - Katar (Pariz) i Hrvatska - Egipat (Montpellier).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije