Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjerljiv poraz

Duvnjak vidno razočaran: Igrali smo baš onako kako su oni htjeli!

Handball WM M?nner: Kroatien - Saudi Arabien, Vorrunde, Gruppe C, 1. Spieltag am 13.01.2017 in der Kindarena in Rouen (Frankreich). Kroatiens Domagoj Duvnjak wirft. Foto: Marijan Murat/dpa | usage worldwide /DPA/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
20.01.2017.
u 20:22

- Imali smo priliku priključiti se u nekoliko navrata, ali nismo bili raspoloženi u napadu, nismo se dobro kretali. Obrana im je bila prejaka.

Hrvatska rukometna reprezentacija u posljednjem kolu skupine C Svjetskog prvenstva u Francuskoj izgubili su od Njemačke (21:28). kauboji su odigrali lošu utakmicu, posebice u napadu. Bili smo potpuno bezidejni i nismo imali odgovor za snažnu, ali i pokretljivu njemačku obranu.

- Znamo gdje smo izgubili utakmicu. Obrana je dobro stajala, ali kad te ne ide u napadu, kad ne možeš stvoriti prilike, ne možeš se nadati pobjedi. obrana im je bila sjajna i time su nas pobijedili. Ali, nema žaljenja, moramo se pripremiti za dalje, rekao je Zlatko Horvat pa dodao:

- Imali smo priliku priključiti se u nekoliko navrata, ali nismo bili raspoloženi u napadu, nismo se dobro kretali. Obrana im je bila prejaka.

Ocjena nakon prvog kruga?

- Hrvatskoj bih dao ocjenu 3+. Igra u napadu nam je malo lošija, ali pokazali smo u nekoliko navrata da i tu možemo bolje. Obrana je bila dosta dobra, ali nedostaje nam tranzicija.

Slijedi nam osmina finala protiv Egipta.

- Znamo da igraju dobro, agresivno. Bit će nam jako teško. Ali nisam ih baš puno gledao da bih nešto više rekao.

Domagoj Duvnjak bio je vidno razočaran nakon utakmice.

- Jednostavno su bili bolji, mi nismo bili pravi. Obrana je bila dobra, ali napad je bio loš. Mislim da smo igrali baš onako kako su oni željeli, sve smo gurali u sredinu. Obrana im je bila čvrsta, a tu se još nadovezao i njihov sjajni vratar Wolff.

Komentara 8

DU
Deleted user
20:45 20.01.2017.

Napad i usiljeni šutevi su naš forte već koju godinu. Treneri bi trebali smisliti nekoliko varijanti napada, a ne da improviziramo s našom sporom igrom.

SL
slavonjaistina
20:50 20.01.2017.

izgubiti utakmicu nije problem, pogotovo ne protiv evropskok prvaka. Samo je pitanje šta je stručni stožer uigravao ? jel su analizirati rezimo njemačku igru. ne vidim u našoj igri kolektivnu igra, samo individualna rešenja, a tako ne možeš protiv top 6 nacija. ovdje nije samo Babić problem nego i ostali kao Metličić. toliki igrač a sada sjedi na klupi kao obični gledaoac

BU
bubimir55
10:47 21.01.2017.

Babić-Metličić-Balić moraju otići još dok postoji šansa da se spasi što se spasiti može za EURO 2018. Oni jednostavno nemaju ideju za taj posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije