Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARAC ZA REPREZENTACIJU

Božić-Pavletić zbog ozljede propušta ostatak SP-a, evo koga je Babić pozvao umjesto njega

Hrvatska
Foto: Reuters
1/5
19.01.2017.
u 18:58

Izbornik Željko Babić naknadno je pozvao Jerka Matulića da se priključi reprezentaciji, a Matulić je već na putu iz Nantesa te ga očekuju na utakmici protiv Njemačke.

Hrvatski rukometni reprezentativac Josip Božić-Pavletić zbog parcijalne rupture lista noge neće moći nastupati za reprezentaciju do kraja Svjetskog prvenstva u Francuskoj, objavio je Hrvatski rukometni savez. 

Božić-Pavletiću ovo je bilo prvo veliko natjecanje, a ozlijedio se na utakmici s Čileom. 

Izbornik Željko Babić naknadno je pozvao Jerka Matulića da se priključi reprezentaciji, a Matulić je već na putu iz Nantesa te ga se očekuje na utakmici protiv Njemačke.

Hrvatska petu utakmicu Svjetskog prvenstva protiv Njemačke igra u petak, 20. siječnja, s početkom u 17.45 sati. 

>> Evo zašto hrvatski rukometaši protiv Njemačke ne smiju kalkulirati!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije