Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupina C

Bjelorusija se dobro namučila protiv Kljajićeve Saudijske Arabije

Bjelorusija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.01.2017.
u 23:15

Bjeloruse je do pobjede predvodio Baris Puhovski s devet pogodaka, dok je Arcem Karalek postigao šest golova

Rukometaši Bjelorusije svladali su reprezentaciju Saudijske Arabije sa 29:26 (14:13) u posljednjoj utakmici 2. kola u skupini C Svjetskog prvenstva u Francuskoj, koja je u nedjelju odigrana u Rouenu.

Sve do 56. minute Saudijci, koje vodi hrvatski trener Nenad Kljajić, držali su korak s Bjelorusima i zaostajali samo jedan pogodak (25-26). No, tada je bjeloruska reprezentacija zaredala s tri pogotka, čime je pitanje pobjednika bilo odlučeno.

Bjeloruse je do pobjede predvodio Baris Puhovski s devet pogodaka, dok je Arcem Karalek postigao šest golova. Najbolji strijelac Saudijske Arabije bio je Mojtaba Al Salem sa sedam pogodaka.

U poslijepodnevnom terminu europski prvak Njemačka s uvjerljivih 35:14 svladala je Čile.

Najveće iznenađenje u nedjeljnim dvobojima priredio je Tunis koji je igrao 22:22 protiv Islanda i u trećem nastupu u Francuskoj osvojio prvi bod, baš kao i Islanđani.

Hrvatska reprezentacija u nedjelju je imala slobodan dan, a u ponedjeljak će protiv Bjelorusije odigrati utakmicu 3. kola. Dvoboj u Rouenu započinje u 20.45 sati.  

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije