Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dom obitelji lutz

Zombiji, pečeni miševi i jestivi žohari za 'jezivi' ugođaj

Noć vještica,večera,obitelj Lutz
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/14
31.10.2014.
u 22:35

Sve je u znaku zombija, duhova, paučina, mumija i drugih strahota, a goste koji će večeras tradicionalno na party navratiti do Lutzovih na meniju očekuju mali pečeni grobovi od mekog tijesta, leteće metle sa sirom...

Maskirani Halloween party-ji u Noći vještica sve su popularniji i kod nas, pa pored običnog dubljenja bundeve oni malo maštovitiji za tu noć priređuju pravi "jezivi" ugođaj. Brođani Mirna i Ivan Lutz za Noć vještica svoj dom ukrašavaju na poseban način.

Sve je u znaku zombija, duhova, paučina, mumija i drugih strahota, a goste koji će večeras tradicionalno na party navratiti do Lutzovih na meniju očekuju mali pečeni grobovi od mekog tijesta, leteće metle sa sirom, vrući pečeni miševi iz pećnice, hrenovke-mumije, pizze-mumije, jestivi žohari i bube, oči na čačkalicama i razni "crveni" napitci.

Domaćini će ih na vratima dočekati s maskama. Kako se u ovoj brodskoj obitelji "Halloween" obilježava svake godine već tijekom poslijepodneva i u predvečerje počeli su dolaziti i prvi mali maskirani posjetitelji iz susjedstva kojima su domaćini pripremili dvije ogromne košare pune raznih slatkiša.

- Smisao svega ovoga svakako je druženje i zabava. Još večeras, odmah nakon party-ja, skidamo maske i sve ove drangulije sa zidova, jer naravno, poštujemo sutrašnji blagdan Svih svetih - kazao je Ivan Lutz, inače pisac poznatih SF romana.

>>Noć vještica i Svi Sveti - Poganski korijeni poznatih globalnih svetkovina

>>Mirogoj obasjalo tisuće lampiona

Komentara 1

TH
thekurcula
23:43 31.10.2014.

Slavite nakaze? Hrišćani li ste ili satanisti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije