Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon mjesec dana

Voda u Staroj Gradiški napokon se može piti

voda
Borna Filić/PIXSELL
05.09.2014.
u 12:04

Iz novogradiškog komunalnog poduzeća "Slavča" javili su kako je analiza pokazala da voda u ovoj općini u potpunosti odgovara odredbama Zakona o vodi za ljudsku potrošnju

Nakon gotovo mjesec dana patnje lokalnog stanovništva i neprestanog ispiranja cjevovoda, voda u općini Stara Gradiška napokon se može koristiti za piće.

Iz novogradiškog komunalnog poduzeća "Slavča" javili su kako je najnovija analiza uzetih uzoraka koju je obavio županijski Zavod za javno zdravstvo pokazala da voda u ovoj općini u potpunosti odgovara odredbama Zakona o vodi za ljudsku potrošnju.

Tako su završene muke stanovnika zapadnog dijela Brodsko-posavske županije s nedostatkom pitke vode koje su trajale od početka kolovoza, kada su uslijed obilnih kiša bujični vodotoci zamutili izvore iz kojih se crpi voda.

>>Ljudi u očaju – već 10 dana žive u smradu i bez pitke vode

>>U vodi za piće nalazi se više lijekova nego što je dopušteno?
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije