Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 19. do 21. rujna

Vinkovački jesenski sajam gospodarstva okupit će 90-ak izlagača

Vinkovački jesenski sajam
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
1/4
17.09.2014.
u 12:35

Organizatori očekuju da će u tri dana Sajam razgledati barem 15 000 posjetitelja koliko ih je bilo lani.

Jedna od najposjećenijih priredbi 49. vinkovačkih jeseni što s održavaju od 12. do 21. rujna pod medijskim pokroviteljstvom Večernjeg lista, je Vinkovački jesenski sajam gospodarstva, obrtništva i informacijskih tehnologija na kojemu će od 19. do 21. rujna svoje proizvode i usluge predstaviti 90-tak izlagača iz cijele Hrvatske na 2 000 kvadrata zatvorenog i isto toliko otvorenog izložbenog prostora.

Organizatori očekuju da će u tri dana Sajam razgledati barem 15.000 posjetitelja koliko ih je bilo lani.

– Namjera nam je promicati vrijednosti gospodarstva ove regije pa će posjetitelji moći vidjeti proizvode poljoprivrede, prehrane i prehrambene industrije, šumarstva i drvne industrije, obrtništva i malih gospodarstava, turizma i informacijske tehnologije. Uz predstavljanje proizvoda, nakana nam je omogućiti kontakte i prezentaciju ponudu roba i usluga na regionalnom tržištu pa ovaj sajam postaje važno mjesto susreta sjevera i juga, zelene i plave transverzale – kaže Vedran Čuljak, gradski pročelnik za gospodarstvo i organizator Sajma dodajući kako je na ovogodišnjem Sajmu nešto manji broj prijavljenih izlagača nego lani, a izostali su i izlagači iz susjednih država.

– Manje izlagača najbolji je indikator sadašnjih zbivanja u gospodarstvu. No, ove godine pripremili smo i novost, a to je potpuno vjerna replika tramvaja na električni pogon koji će besplatno prevoziti djecu i odrasle i pješačke zone do Sajma i nazad. Svaki puni sat tramvaj bez tračnica kreće ispred Sajma i vozi do glavne pozornice u pješačkoj zoni, a na svakih pola sata ide nazad – kaže Vedran Čuljak.

>> Folkornim večerima započele 49. vinkovačke jeseni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije