Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci

Uličnog pjevača policija opomenula zbog glasnog pjevanja

Tvrtko Rimac
Goran Ferbezar/PIXSELL
01.09.2014.
u 13:27

- Pjevao sam Thompsonovu "Lijepa li si" koju posebno volim pa sam možda malo glasnije zapjevao i to je, valjda, smetalo svećeniku koji je vodio misu kaže Tvrtko Rimac. Dodao je kako u znak prosvjeda neće cijeli dan pjevati.

Popularni vinkovački ulični pjevač Tvrtko Rimac imao je neugodan susret s policijom nakon nedjeljne mise u crkvi sv. Euzebija i Poliona u središtu Vinkovaca ispred koje je svirao gitaru i pjevao.

- Pjevao sam Thompsonovu "Lijepa li si" koju posebno volim pa sam možda malo glasnije zapjevao i to je, valjda, smetalo svećeniku koji je vodio misu. Nakon otpjevane pjesme sjeo sam na klupu kod crkve i vidio pet policajaca kako dolaze do svećenika i nakon kratkog razgovora, uputili su se prema meni. Upitali su me zašto galamim pa sam im rekao da nisam galamio nego pjevao domoljubnu pjesmu. Nisu me kaznili ali su mi zaprijetili da će me privesti ako opet budem, kako oni kažu, galamio. Ne znam kome smeta moje pjevanje kada na mene upućuje pet policajaca. Nekome smeta moje pjevanje, a to što netko tuče ženu, ne smeta nikome. To je licemjerno - kaže Tvrtko Rimac dodajući kako u znak prosvjeda neće cijeli dan pjevati.

>> Thompson oduševio Karlovac, večeras glazbena čarolija Massima!

Komentara 4

VG
Veseli Gost
03:11 02.09.2014.

E dragi moj , za vrijeme Tita tada si mogao promijeniti pjesmu u "Druze tito ljubicice plava .... i mogao bi pjevati do zore a sada u demokraciji nema pjevanja

Avatar ivan.doic
ivan.doic
09:00 03.09.2014.

jako žalošno drugovi milicajci

Avatar mrki1973
mrki1973
09:09 02.09.2014.

To Tvrtko!Samo Rokaj!Deri iz petnih žila!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije